Bancuri cu proprietari de automobile

Alimentare
La o staţie de benzină cu o singură pompă, opreşte un tip cu un Hummer şi începe să bage benzină. Trece o jumătate de oră, el bagă benzină… Trece o ora, el bagă benzină… Două ore… În spatele lui s-a făcut coadă, toţi înjură. La un moment dat, la capătul răbdării, unu’ scoate capul pe geam şi îi strigă ăluia cu Hummerul:
– Ascultă, bai nesimţitule! Opreşte motorul când bagi benzină!!!

Proprietarul
– Ce automobil frumos! E al dumneavoastra?
– Oarecum.
– Nu înţeleg.
– Când automobilul este curat şi în stare perfectă de funcţionare îl foloseşte soţia mea. E o serată undeva, maşina o ia fiica mea. În zi de meci, devine proprietatea fiului meu.
– Totuşi, când este a dumneavoastră?
– Când trebuie dusă la reparat.

Amendă
Am parcat maşina grăbit şi am dat o fugă să cumpăr ţigări şi bere de la magazinul din colţ. Când am ieşit (dupa doar câteva minute!!!) deja era afară un poliţist care scria de zor o amendă. M-am dus la el şi i-am spus: “Poate mă mai slăbeşti un pic”, la care el a continuat să scrie amenda fără să se uite la mine. Atunci l-am făcut “nazist”. De data asta s-a oprit, s-a uitat la mine, şi a început sa scrie o altă amenda pentru cauciucuri uzate. Aşa că eu l-am făcut “curcan tâmpit”, iar el a început să scrie o a treia amendă pe lângă cele două deja agăţate în parbriz. Chestia asta a cam durat vreo 20 de minute. Cu cât îl jigneam mai tare, cu atât se învârtoşa la scris amenzi. Până am obosit eu şi am hotărât să cedez. Aşa că am plecat mai departe, am dat colţul şi m-am urcat în maşina mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.