Kicker face furori

Cand vine vorba despre subwoofere auto, 5000 W RMS si 10.000 W putere maxima inseamna ceva! Acestea sunt cele doua praguri de putere ale subwooferului Kicker SoloX S18X.

Bobinele de dimensiuni exagerat de mari si o structura a motorului care necesita extra-ventilatie reprezinta baza furiei dezlantuite a acestei bestii. Pentru ca vorbim despre un subwoofer patrat, trebuie mentionat ca latura membranei lui S18X are 18’’ (45.7 cm), sensibilitatea este de 89.7 dB/W/m, iar raspunsul in frecventa se incadreaza intre 18-100 Hz.

Care este secretul lui SoloX S18X? Cele trei componente: SLAM™, SPAIR™, BAM™.

SLAM™ se refera la rama de aluminiu care blocheaza ansamblul detasabil. SPAIR™ reprezinta sasiul din otel care mentine ansamblul membrana / bobina. BAM™ (ansamblul motor – sasiu) este piesa cu greutate. Sasiul din aluminiu este turnat, iar sistemul ARCTIC Cap™ centreaza sistemul membrana / bobina si ajuta racirea, canalizand aerul in sistemul de ventilatie X-Vent.

De ce subwoofer patrat? Pentru ca o membrana patrata misca o cantitate mai mare de aer si are o suprafata mai mare decat orice membrana rotunda. Si in plus, e perfect atunci cand castigi sunet SPL si calitate de necontestat. Solo-Baric S18X va va schimba total perceptia despre subwoofere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.