Nissan: mai puternic pe piata romaneasca

Inceputul de an reprezinta pentru marca Nissan in Romania intarirea fortei de vanzare si post-vanzare. Dupa 13 ani de comercializare a marcii Renault, SERUS a devenit de la 1 ianuarie 2006 si dealer Nissan, marind astfel la 23 numarul concesionarilor marcii japoneze in Romania.

„Renault Nissan Romania si-a propus sa faca din Nissan o marca puternica si pe piata romaneasca. Avem o experienta frumoasa cu Renault – pentru al saselea an consecutiv marca numarul unu de import – o vom exploata la maximum pentru a avea un succes comparabil si cu marca Nissan, apreciata indeosebi pentru autoturismele 4×4 pe care le fabrica. In urmatorii ani intentionam sa crestem numarul dealerilor Nissan la 26.”, a declarat Nicolas Ianculescu, director general Renault Nissan Romania.

Show-room-ul Nissan va avea o suprafata construita de 1 352 mp, acestuia adaugandui-se 3 posturi Nissan Minute si un post predari autoturisme noi.

Valoarea totala a investitiei se ridica la 1 450 000 Euro. Show-roomul Nissan va fi operational incepand cu 30 aprilie a.c.

„Faptul ca de anul acesta vindem si autoturisme Nissan inseamna pentru noi, pe de o parte recunoasterea unei experiente solide in domeniul auto de 13 ani, iar pe de alta parte, recunoasterea fortei de vanzare si post-vanzare a echipelor SERUS.

Am inceput in 1992 cu o doar 3 angajati, vanzand 2 vehicule Renault; am ajuns in 2005 la o echipa de 127 de angajati si un volum de vanzari ce a depasit cifra de 3 500 unitati Renault.

Avem ambitii mari si in ceea ce priveste marca Nissan: speram ca in 2006 sa avem o cifra de vanzari de 250 unitati.”, a declarat Matache Rusea, director general SERUS, dealer Renault si Nissan.
In 2005, volumul total al vanzarilor Nissan pe piata romaneasca a depasit cifra de 2 100 unitati, cu 43% mai mult decat 2004.

0 thoughts on “Nissan: mai puternic pe piata romaneasca

  1. cirlan alexandru

    stiu ca nu are nici o treaba cu articolul de mai sus…dar am castigat si eu un nissan micra 2007,masina are 350 km,o am de 7 zile si as vrea sa stiu daca pot sa-l vand la dumneavoastra?masina este prea mica pt. mine…va rog sa nu-mi ocoliti acest e-mail… acesta este nr meu de tel 0767978405… VA MULTUMESC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.