Noua gamă Xtreme

O nouă generaţie de subwoofere şi amplificatoare mono şi multi canal, cu o paletă coloristică şi un design complet revizuite.

Falcon Electronics lansează pe piaţa românească noua generaţie de echipamente audio Xtreme destinate automobilelor. Marca entry-level a concernului american Directed Electronics Inc. s-a impus în România printr-un raport foarte bun calitate/preţ, oferind un sunet de o putere excepţională, dublată de o claritate deosebită.

Marea noutate a gamei Xtreme pentru anul 2006 o reprezintă Power Packs, acesta fiind numele familiei de sisteme dual subwoofer autoamplificate. XPP500WB include două drivere de 10’’, montate într-o incintă paralelipipedică, conduse de un amplificator dual mono cu o putere totală de 500 W.

Pe lângă dimensiunile compacte ale incintei, o surpriză plăcuta va fi si designul personalizat al acesteia, foarte bine adaptat stilului tribal, utilizat pe scară largă de tunerii auto. Instalarea este deosebit de simplă, subwooferele, incinta şi amplificatorul fiind complet cablate, astfel că tot ce aveţi de facut este să cuplaţi sursa de semnal şi să vă bucuraţi de muzică.

Subwooferele convenţionale Xtreme din gama SX au primit acum un nou design, precum şi componente mult mai performante, care îmbunătăţesc dramatic claritatea sunetului. Astfel, membrana este realizată acum din fibră de Kevlar impregantă, iar sistemul motor al difuzorului are o capacitate de răcire majorată, ceea ce-l face mult mai stabil la puteri mari, menţinute pe perioade lungi.

Bobina este realizată din aluminiu pur în sistem multistrat, iar suspensia membranei este din cauciuc, ceea ce asigură o fiabilitate foarte mare şi permite o cursă totală de 25 mm. Familia SX include trei modele de subwoofer, cu diametru de 10’’, 12’’ si 15’’ şi putere maximă de 400 W.

Noua gamă de amplificatoare Xtreme include cinci modele, două stereo (XA 3002 şi XA 6002), unul cu patru canale (XA 6004) şi două monoblocuri (XA 5001 si XA 8001) destinate în principal subwooferelor. Acestea din urmă oferă puteri maxime de 500 W, respectiv 800 W, fiind stabile până la impedanţe minime de 2 Ohmi.

Gama de difuzoare include modele coaxiale pe doua şi trei căi, cu diametre de la 130 la 160 mm sau difuzoare ovale cu dimensiuni 5’’ x 7’’ si 6’’ x 9’’ destinate montării pe poliţa posterioară a habitaclului. Pentru o calitate sonoră mult îmbunătăţită, sunt disponibile sisteme pe componente pe două căi, cu woofere de 130 şi 160 mm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.