CooLogan, o nuanta de caldura si prietenie

Ce este CooLogan?

CooLogan este o ipostaza artistica a automobilului in viziunea Dacia, un prieten la care apelezi zi de zi, pe care il cunosti si a devenit parte a vietii tale. CooLogan reprezinta intinerirea companiei Dacia, pentru ca, odata cu succesul Logan, marca Dacia a renascut si acum infloreste. Chiar prin numarul de inmatriculare, AG-09-ART, automobilul anunta o noua abordare asupra lumii auto, o gandire artistica, plina de caldura.

Ce exprima CooLogan?

CooLogan reflecta grijia pe care Dacia o poarta pentru mediu. Uzina a investit peste 10 milioane Euro in domeniul mediului, iar in iulie 2005 a fost certificata ISO14001 versiunea 2004. CooLogan este si o floare oferita doamnelor din partea companiei, al carei personal este format in proportie de 35% din femei. Logan este un vehicul prietenos, bun pentru escapade, cu care iti petreci vacantele in natura, iar CooLogan arata disponibilitatea automobilului de a-ti fi alaturi in drumurile tale.

Unde gasesti CooLogan?

CooLogan se va afla in orasele mari care vor gazdui Caravana Logan, adica in Bucuresti intre 5 – 7 mai, in Cluj-Napoca intre 12-14 mai, in Iasi intre 9-11 iunie si in Constanta intre 16-18 iunie. Dupa incheierea Caravanei, CooLogan va ramane aproape de oameni, in locurile unde acestia calatoresc, la mare sau la munte, precum si in locurile unde ei isi petrec timpul liber.

Cine a realizat CooLogan?

Design:
• Valentina Datcu, studenta anul III la Facultatea de Arte Decorative si Design, Catedra de Design, Universitatea Nationala de Arte. A participat la o serie de expozitii printre care, expozitia de afise din cadrul Superbooks, Galeria Noua (2004), expozitie de grup, si la Expozitia „Targul International de Carte Bucuresti” (1-5 iunie 2005), Teatrul National.
• Alexandra Hulubina, studenta anul III la Facultatea de Arte Decorative si Design, Catedra de Design, Universitatea Nationala de Arte. A participat la expozitia ”Books from Holland” (Galeria “Galeria”) in 2004 si la expozitia “Super Books” (Galeria “Noua”) in 2005.

Aerografie:

Alexandru Sorin Tulici, membru fondator al clubului KLAR’ART, club special creat pentru adevaratii artisti aerografi care fac sa vibreze la unison culori si cai putere.

Echipa: KLAR Professional

Vopselurile au fost puse la dispozitie de KLAR Professional, brandul premium de vopseluri auto al companiei POLICOLOR. Pictura a fost realizata de Centrul de Formare KLAR Professional din Bucuresti.

No Responses

 1. dany says:

  aici intrati,aici il gasiti
  http://www.vest-tuning.cabanova.ro

 2. bagheera says:

  adrese de web ??? ale firmelor sau persoanelor care ofera astfel de sevicii stie cineva ??? Multzam !

 3. bagheera says:

  cam cat ar costa o pictura de …50×50 cm pe o capota ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.