Sistem de navigatie portabil VDO

Falcon Electronics lanseaza pe piata romaneasca primul sistem de navigatie portabil – VDO Dayton MS 2000, cea mai potrivita alegere pentru persoanele care schimba masinile in mod frecvent. Puternicul „pilot de buzunar” poate fi instalat si integrat fara dificultate pe orice vehicul, iar cu ajutorul unei telecomenzi optionale, poate fi controlat in siguranta de pe volanul masinii in timpul mersului.

Urmand exemplul sistemelor fixe, VDO Dayton MS 2000 este sigur si usor de folosit. Ecranul cu diagonala de 3.5’’ (8.8 cm) este luminat si beneficiaza de tratament anti-reflex, astfel incat vizualizarea hartilor sa fie foarte facila. Pentru un montaj usor, sistemul dispune de un picior terminat cu o ventuza, care se prinde de parbriz.

Cu MS 2000, navigatia nu este restrictionata pentru anumite tari. Toate dispozitivele contin harti digitale ale Europei de Vest, inclusiv destinatii speciale, asa numite „puncte de interes”. Prin intermediul unei conexiuni USB sau al unui card SD, aceste date pot fi usor transferate pe PC, pentru configuratii personalizate. In acest scop, MS 2000 are o memorie de 544 MB si o fanta separata pentru card SD. Pe acest card de memorie pot fi stocate atat informatii suplimentare legate de navigatie, cat si fisiere MP3 sau fotografii, care pot fi vizionate pe ecranul sistemului.

Ca si la sistemele de navigatie fixe, ghidajul lui MS2000 se face sub forma vocala si vizuala, prin intermediul pictogramelor. Sistemul ofera alegerea afisarii hartilor bidimensional sau tridimensional.

De asemenea, dispune de o functie de zoom automat, care permite vizualizarea usoara a sectiunilor cu rute complicate sau intersectii. In plus, toate imaginile si meniul sunt partial transparente, astfel incat harta anterioara sa ramana vizibila. Astfel, soferul are intotdeauna o privire de ansamblu asupra traseului.

MS 2000 poate functiona independent, datorita bateriei reincarcabile, deci poate fi folosit si de pietoni sau motociclisti. Poate fi de asemenea integrat foarte usor in masina, prin mufarea in suportul pentru bricheta. MS2000 dispune de o iesire audio prin intermediul careia indicatiile legate de navigatie sau fisierele MP3 pot fi redate prin difuzoarele sistemului audio.

Siemens VDO Automotive este unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente electronice pentru autovehicule pe plan mondial. Prin brandurile sale, VDO, VDO Dayton sau Siemens VDO, compania produce si dezvolta sisteme de navigatie, sisteme multimedia si sisteme audio sofisticate, menite sa satisfaca nevoile celor mai pretentiosi clienti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.