Cat de idioti putem fi?

Chitila, intersectia cu drumul de centura ce da in Mogosoaia. Unde pana acum erau zeci de tiruri ce voiau sa faca stanga si un haos de nedescris… Dar vai, vai, nu se poate! Cineva s-a gandit pana la urma sa faca un sens giratoriu! Nu este adevarat! Se poate circula fluent? Da, se poate! Atunci care este problema?

Nu stiti care este problema? Va spun eu! Idiotii absolut cretini care au construit rondul acela jenant acolo, au uitat sa il presemnalizeze si, intr-o singura saptamana, au intrat vreo opt masini fix in el, gramada, cumva logic, caci nu era decat un rond facut din “borduri” gri, practic invizibil noaptea si nici ziua nu il vedeai.

Rezultatul: rondul (care nici macar nu a fost pus cum trebuie, trebuia sa fie mai mare, mult mai mare in diametru… si semnalizat ca lumea), ei bine rondul nu mai e decat jumate, restul l-au facut praf masinile care l-au lovit.

Si chiar era o idee buna… Dar asa suntem noi romanii, prea idioti, vrem sa inventam apa calda si mersul pe jos! Chiar nu se poate copia cum trebuie un rond din Ungaria sau din Europa asta, ca au si ele standardele lor? Nici macar atata?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.