Second hand

Inca un motiv pentru care nu iau in considerare varianta achizitionarii unui automobil second-hand: in ultima luna in care il tine, proprietarul sau intermediarul il “frige” de nu iti vine sa crezi. Este ca ati vazut si voi cum sunt alergate si hingherite masinile cu afisul de vanzare pe ele?

Ori ca au numerele de inmatriculare rosii sau numarul de telefon lipit pe un geam lateral, bietele masini scoase la vanzare “dau ce pot si poate si mai mult” sub talpa grea a samsarului sau a proprietarului fara minte…

E mentalitatea tipic romaneasca: “da-o dracului, ca oricum o dau, gasesc un fraier si ma scap de ea…”. Sper sa pot sa nu fiu niciodata fraier, financiar vorbind, caci nu cred ca o masina second hand, chiar bine intretinuta, “rupta” o luna-doua mai poate avea o viata normala dupa!

2 Responses

  1. robert says:

    Fiecare are dreptate in felul lui, eu am scris de comportamentul samsarilor. Exista si masini second oneste.

  2. Liviu says:

    ok. atunci ia-ti tu masina noua pentru ca tu ai un proiect media auto, relatii si probabil vei fi respectat la service, in garantie, si in toate cele…

    de ce sa iau masina noua? ca sa ma leg la cap cu pierderea garantiei pentru ca am schimbat 2 boxe? ca sa ma aiba nenorocitii (imi cer scuze daca ai prieteni printre ei) de la porsche romania si automobile bavaria la mana (ca de, am garantie) si sa-mi fure piesele bune de pe masina in service la GARANTIE? ca sa suport gesticulatia fetelor stimatilor domni de la receptie service cand am o problema in GARANTIE? prefer masina mai ieftina la mana a doua unde nu mi se afiseaza astfel de fetze pentru ca PLATESC.

    hai spune-mi ca nu am dreptate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.