Tehnologii performante de reglare a geometriei directiei

La sfarsitul lunii iulie s-a incheiat seria de demonstratii cu cel mai nou si performant echipament de reglare a geometriei directiei. Hofmann Autotech Romania, ca importator si integrator de produse si solutii ale celor mai importanti producatori de echipamente pentru service auto din Romania, continua sa impuna standarde de calitate si productivitate pe piata romaneasca.

Ultima demonstratie a avut loc la Autozone, important jucator pe piata anvelopelor din Romania in fata a numerosi potentiali clienti. Reprezentanti ai Hofmann Autotech Romania, printre care Dl Mihai Baltac – CEO impreuna cu Dl Marco Saccani – Export Sales Manager la Snap-on Equipments au prezentat facilitatile standului de directie Visualigner 3D2 de la John Bean, brand grup Snap-on.

Principalele avantaje care s-au detasat la sfarsitul demonstratiei sunt: sistemul tridimensional de reglare a geometriei directiei confera o viteza mai mare de lucru rezultand timpi redusi de operare;nu necesita calibrare nici pentru aparatul in sine si nici pentru sistemul de ridicare (elevator), a carui suprafata nu trebuie sa fie perfect plana; se pot face masuratori aditionale; de ex: alinierea axelor pentru lucrari de tinichigerie urmand a lista masuratorile pentru societatile de asigurare; nu exista capete de masura la care sa apara riscul de spargere sau deteriorare, la roti montandu-se niste tinte fixe la care riscurile de deteriorare sunt minime.

Principalul avantaj insa este ca in aceasta perioada Hofmann Autotech Romania ofera acest echipament la pretul unui stand clasic CCD cordless.

Ce reprezinta JOHN BEAN?
1925 – Primul sistem de reglare geometrie directie din lume;
1934 – Prima masina de echilibrat roti din lume;
1947 – Primul sistem optic de reglare geometrie directie din lume;
1984 – Primul sistem optic asistat de calculator pentru reglare geometrie directie;

JOHN BEAN
Primul sistem computerizat pentru masurarea geometriei directiei;
Primul sistem cordeless de masurare geometrie directie;
Primul sistem de masurare geometrie directie ce foloseste CD ROM;
Primul sistem de reglare geometrie directie ce foloseste animatie color;
Primul sistem tridimensional din lume poentru masurare geometrie directie.

Avantaje patentate JOHN BEAN
Interfata de comunicatie dintre capetele de masura si unitatea centrala nu se afla integrata in hard-ul PC-ului. Computerul este livrat ca parte independenta, ceea ce face ca la o defectare a acestuia sa puteti folosi orice calculator din service, aceasta conducand la o scadere a timpului de nefunctionalitate;
Masurare fulaj roata in trei puncte;
Procedura de reglaj a unghiurilor din cadrul motor;
Masurarea paralelismului in curba;
Posibilitatea de a fixa senzorul de masurare direct pe discul de frana pentru a putea efectua reglajul la unele masini.

No Responses

  1. GHD IV hair straighteners says:

    20091218C1HYZ
    This GHD IV Styler Pure is everywhere!? It has just blown up!? Here¡¯s the video for ¡°4 Minutes¡± by Madonna, Justin Timberlake and Timbaland.? I like it Women GHD IV straighteners but I just don¡¯t want to hear it every three seconds on the radio or some hair commercial. Technorati Tags: madonna,justin timberlake,timbaland,video,watc-h,4 minutes,madonna 4 minutes video Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.