Kia isi intareste pozitia in fotbalul european

Kia isi intareste pozitia in fotbalul european prin semnarea a trei noi acorduri de sponsorizare, logo-ul Kia urmind sa fie prezent in UEFA Champions League iar marca sa beneficieze de expunere mediatica marita in Franta si Belgia.

Kia Motors Franta a semnat un acord de sponsorizare cu FC Girondins de Bordeaux, echipa care in sezonul trecut a ocupat locul secund in ‘League 1’ si va participa in Champions League in sezonul 2006-2007. Cu o traditie de peste 125 ani, Bordeaux are o istorie bogata in care se regasesc jucatori celebri ca Christophe Dugarry, Bixente Lizarazu sau Zinedine Zidane.

In fiecare sezon, atrage peste 500,000 de spectatori la jocurile de pe ‘Le Stade Chaban-Delmas’. Antrenata de brazilianul Gomes Ricardo, Bordeaux se lupta pentru oprirea dominatiei de 5 ani a celor de la Lyon in ‘League 1’.

Kia Motors Belgia a semnat acorduri de sponsorizare atit cu ‘tinara speranta’ FC Brussels cit si cu ‘diavolii rosii’, echipa nationala a Belgiei.

Pentru urmatorii trei ani Kia va fi sponsorul principal al FC Brussels, echipa aparuta in iunie 2003 in a doua divizie belgiana, dar care a reusit in scurt timp sa atinga locul 10, in sezonul 2005-2006 al primei divizii belgiene.

Acordul semnat de Kia Belgia cu federatia nationala are o valabilitate de doi ani, cu posibilitate de prelungire. Sub comanda noului antrenor Rene Vanderyecken, un nucleu de jucatori tineri si ambitiosi sunt decisi sa reconfirme reputatia de echipa puternica a fotbalului international.

“Noile sponsorizari Kia vor imbunatati semnificativ expunerea marcii in Europa, in aceste momente importante. Continuam procesul de innoire al gamei de produse si extindere a retelei de distributie in paralel cu pregatirile de deschiderea a fabricii din Slovacia si obtinere, astfel, a ‘cetateniei europene’ , “ a declarat Jean-Charles Lievens, Senior Vice President Kia Motors Europe.

Kia Spania continua si anul acesta sustinerea echipei Aletico Madrid.

In perioada 2007–20014, Kia Motors Corporation este partenerul auto oficial al Campionatului Mondial, organizat de FIFA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.