Pericole pe sosea!

Ma gandeam, intr-un moment de relaxare, ce soferi buni avem in tara asta… Romanii, dincolo de faptul ca nu respecta regulile de circulatie, sunt totusi piloti cu talente nebanuite. Doar daca luam in calcul pericolele care ne pandesc pe soselele din Romania, o sa ne dam seama ca am dreptate.

Iesi cu masina in Romania, te asteapta pe sosea urmatoarele: gropi nesemnalizate, caini-pietoni, pisici-pietoni, gaini-pietoni, vaci-pietoni, boi-pietoni (!), si desigur, pietoni-pietoni! In plus, poti avea surpriza unui canal descoperit, poti gasi un taximetrist tampit, dementii de pe masinile de curierat rapid, sceleratii de pe tiruri, cate o caruta cu doi cai rahitici si orbi, piroane, suruburi si cuie sau caiele…

Uff! De la capat: poduri nesemnalizate, curbe nesemnalizate, politisti saraci cu duhul, denivelari, rupturi in carosabil, borduri imbecile, stalpi speciali de rupt masina, treceri la nivel cu calea ferata unde faci masina varza, cersetori, vanzatori de ziare, spalatori de parbrize, hoti, sinucigasi, smecheri si mafioti cu mertane, hartii si cartoane de ambalaje, puradei care trec strada ca in jocurile de pe computer.

Mai avem: strazi cu sens unic si intr-un capat si in celalalt, ronduri nesemnalizate, diferente de nivel in viraje unde poti sa mori nevinovat, lucrari nesemnalizate, broaste pe sosea, gaini, gaste, curci, rate, bibilici si alte oratanii, cai care pasc asfalt, grevisti si sindicalisti, autobuze-sobe cu fum, pasaje inundate, turme de oi si de… boi, ciobani senili din secolul trecut, trenuri, tramvaie obosite si vatmani rai, caprioare, cerbi, ursi, arici si… multe altele.

Are tupeul careva sa imi spuna ca Schumacher e mare pilot?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.