Detectoarele de radar Cobra – legale si sigure

Falcon Electronics si Cobra Electronics Corporation Inc. din Statele Unite au incheiat un contract de parteneriat in urma caruia Falcon Electronics va deveni unicul reprezentant autorizat in Romania al cunoscutei companii americane.

Compania Falcon Electronics va comercializa in Romania detectoarele de radar Cobra. Daca pana acum acestea erau procurate pe diverse cai, mai mult sau mai putin legale sau sigure: de la persoane neautorizate, de pe internet sau aduse din “afara”, de acum vor putea fi achizitionate de la distribuitorii Falcon Electronics.

Detectoarele de radar vor fi insotite de un certificat de garantie care sa ateste atat calitatea, cat si provenienta produsului. In contextul legalizarii utilizarii detectoarelor de radar in tara noastra, Falcon Electronics ofera atat servicii de garantie, cat si de post garantie pentru detectoarele de radar Cobra.

Magazinele specializate care fac parte din reteaua de distribuitori Falcon Electronics vor afisa de asemenea si Certificatul de distribuitor autorizat, care sa ateste calitatea de comerciant legal al produselor.

Cobra Electronics Corporation este principalul producator de detectoare de radar pe plan mondial, cu o cota de piata de aproximativ sase ori mai mare decat a firmelor concurente. Acest lucru s-a datorat tehnologiilor inovatoare pe care compania le-a implementat de-a lungul timpului.

Detectoarele de radar Cobra ofera o serie de caracteristici precum: IntellimuteTM – sistem pentru filtrarea si eliminarea alarmelor false; IntellishieldTM – sistem pentru reducerea alarmelor false in zonele urbane; IntelliMateTM – sistem silentios inteligent pentru filtrarea si eliminarea alarmelor false (sistem detinut de detectoarele Cobra in exclusivitate); detectie in banda Ku.

Falcon Electronics este liderul pietei romanesti in domeniul echipamentelor electronice destinate autovehiculelor.
Pentru automobilul dumneavoastra, Falcon Electronics va ofera produse performante, apartinand unor brand-uri renumite. Pentru o parte dintre acestea, compania este unic distributor autorizat:
• sisteme de securitate: Directed Electronics, Omega Research and Development
• instalatii de sonorizare: Sony Mobile Electronics, VDO, VDO Dayton, Directed Audio, Kiker, Nakamichi, Delphi Grundig, MB Quart
• detectoare de radar: Beltronics, Whistler, Cobra
• instalatii video: Directed Video

Firma Falcon Electronics a fost infiintata in anul 1996. In urmatorii ani, in contextul unei piete dinamice, compania a crescut spectaculos. Cheia succesului intr-o piata unde modelele si sistemele evolueaza extrem de rapid? Falcon Electronics a tinut intotdeauna pasul cu noile tehnologii si a oferit produse si sevicii la standarde inalte de calitate.

A urmat incheierea unor contracte de reprezentare semnate cu cei mai mari producatori de sisteme audio si de securitate auto pe plan mondial. Performantele deosebite realizate de echipa Falcon Electronics in comercializarea, instalarea si service-ul echipamentelor electronice auto au fost recunoscute prin obtinerea, timp de sapte ani consecutiv (1999 – 2005), a premiului „Cel mai bun distribuitor al anului” de la Directed Electronics Inc. USA.

Astazi Falcon Electronics este lider national in distributia de sisteme de securitate si detectoare de radar si unul dintre principalii distribuitori de instalatii video si de sonorizare auto, precum si de accesorii pentru automobile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.