Un nou complex Toyota in Bucuresti

Toyota a deschis un nou complex multi-functional in nordul Bucurestiului, pe Soseaua Pipera-Tunari nr. 1. Clientii pot vizita showroom-ul, pot beneficia de serviciile oferite de service (tinichigerie si vopsitorie) si pot gasi piese de schimb, in masura stocului disponibil.

Showroom-ul foarte mare (peste 1200 mp) este o constructie moderna foarte spatioasa, cu o capacitate de expunere de 25 de masini. Clientii pot analiza modelele expuse si pot beneficia de toate informatiile necesare oferite cu profesionalism de Consultantii de Vanzari Toyota, fiind invitati sa testeze modelul lor preferat. Pentru a putea raspunde tuturor solicitarilor si intrebarilor, Toyota a pus la dispozitie 8 birouri de vanzare.

Service-ul are o capacitate de peste 2500 mp. Mecanicii profesionisti Toyota dispun de 12 lifturi, motoare de proba, tester pentru sistemul de franare, pentru directie si pentru suspensii. Clientii au la dispozitie echipament electronic pentru diagnostic, lumini si cauciucuri calibrate si ajustate.

Tinichigeria si vopsitoria ofera un grad inalt de calitate in ceea ce priveste procesul de ridicare a masinilor, echipamentul pentru o sudura perfecta, un spatiu special in care se pregatesc masinile pentru vopsitorie, precum si doua aparate pentru uscare.

Toate aceste inovatii confirma deosebita preocupare pe care compania Toyota o are fata de satisfactia clientului. Acest lucru implica ascultarea tuturor clientilor, imbunatatirea permanenta a produselor si serviciilor oferite, dincolo de asteptari. Cultura organizationala Toyota este construita in jurul a doua principii: respectul fata de oameni si perfectionarea continua (kaizen).

Pentru a-si atinge acest obiectiv, Toyota investeste intr-un nou sediu, in cursuri de perfectionare pentru angajati si intr-o noua tehnologie. Dupa cum se stie deja, Toyota produce automobile recunoscute in intreaga lume pentru inovatiile tehnologice, calitate si fiabilitate.

Insa, cum filosofia Toyota este satisfactia deplina a clientului, aceasta poate fi indeplinita prin efortul depus de dealeri, care ofera cele mai inalte standarde, asigurand servicii de prima mana, ce cresc fidelitatea clientilor. Noul centru multifunctional Toyota din Bucuresti Nord, Pipera – Tunari nr 1, proprietate a Inchcape Motors, reflecta exact aceasta filosofie.

“Consideram ca Toyota Bucuresti Nord este un reper fundamental pentru reteaua de dealeri Toyota Romania si un exemplu in plus pentru parteneriatul de succes dintre Inchcape, unul dintre cei mai mari si mai cunoscuti distribuitori auto, si Toyota”, afirma Remus Smarandoiu, General Manager Inchcape Motors Romania.

Inchcape, cel mai mare distribuitor auto privat, s-a concentrat inca din 1999 pe industria auto, punand accent pe pietele mari si pe cele in curs de dezvoltare rapida, in timp ce construia relatii tot mai puternice cu fabricanti cheie din domeniu. In Romania, Inchcape Motors Srl a rezultat din divizarea companiei de distributie Toyota Romania, obiectivul principal fiind acela de a gestiona separat operatiunile de retail.

In aceeasi zi, 23 octombrie, in aceeasi locatie, noul showroom Lexus , unic in Romania, si-a deschis portile, printre modelele de succes expuse numarandu-se si Lexus RX 300 sau noul Lexus IS 250. Cu o o suprafata de peste 400 mp, showroomul Lexus si echipa care lucreaza aici, sunt gata sa-si intampine clientii.

Deschiderea oficiala a centrului comercial Toyota si Lexus din Bucuresti Nord a avut loc in prezenta d-nului Tadashi Arashima, Presedintele Toyota Motor Europa, si a d-nului André Lacroix, Presedinte Director General Inchcape Group.

No Responses

  1. Dumitru Iuliana says:

    Domnule Smarandoiu lucrurile nu stau cum le prezentati dumneavoastra sau cum ati dori.La sediul di Pipera esti ignorat total,angajati au o mina de agitatie si nervozitate permanenta.Consilierul tinichigerie vopsitorie mi-a spus ca el nu si-ar cumpara nici o data o Toyota…???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.