Audi Quattro Driving Days

Porsche Romania, importator Audi, a organizat un eveniment inedit pe pista aeroportului Baneasa, intitulat Audi Quattro Driving Days. Destinat atat reprezentantilor media cat si clientilor Audi, evenimentul a avut mai multe zile, pe parcursul carora s-au testat calitatile rutiere ale modelelor Audi Quattro.

De la A4 la A8, toate versiunile de Audi Quattro au fost puse la dispozitie presei, in ziua dedicata media, impreuna cu explicatiile reputatului pilot Stefan Vasile.

Pe sectiuni speciale de test, amenajate pe pista aeroportului, jurnalistii au testat calitatile indiscutabile ale sistemului de tractiune integrala Quattro.

Primul test a constat din parcurgere in viteza a unei sectiuni de slalom printre jaloane, a doua a fost abordarea cu viteza a unei curbe tip “ac de par”, iar ultima proba a simulat evitarea unui obstacol, cu revenirea pe banda de mers.

Dupa efectuarea testelor de catre toti jurnalistii, evolutiile au fost comentate indelung impreuna cu pilotul Stefan Vasile, care a supervizat intreaga actiune.

Anul acesta, Audi a sarbatorit 25 de ani de la inventarea conceptului Quattro.

Foto: Freelancer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.