Golf V special

14 iulie 2005 – Cursantii la Volkswagen Coaching GmbH au realizat un tuning special pentru doua modele Golf, pe care le-au transformat in doua superbe concepte. Versiunile modificate pot fi admirate la Berlin si Wolfsburg. Automobilele se remarca si prin vopseaua speciala – portocaliu si galben, nuante care in mod normal sunt amprenta exclusiva a bolizilor Lamborghini, marca super-sportiva a grupului.

Pe langa aceste culori unice cu nume exotice – Giallo Midas si Arancio Borealis, exteriorul celor doua concepte Golf a fost decorat cu o grila cromata, oglinzi exterioare cromate, jante de 18 toli de la echiparea de lux, o teava de esapament din otel inoxidabil – amplasata central sub forma unei cozi de rechin, precum si cu alte elemente remarcabile.

Interiorul vehiculelor a fost modificat prin montarea unor scaune sport, cu piele Alcantara. Cusaturile si decupajele decorative din piele au aceeasi culoare ca si nuanta caroseriei.

Nu doar designul celor doua concepte Golf – portocaliu si galben – este neobisnuit. Aceste versiuni modificate sunt rezultatul muncii a zece participanti la o specializare organizata de compania germana, iar proiectul a reprezentat lucrarea practica a cursului.

Stagiarilor li s-a incredintat intregul proiect – de la primele planuri pana la produsul finit, astfel incat au acumulat o experienta bogata de care vor beneficia in viitoarea cariera. Cursantii au fost pregatiti de instructori specializati in optimizarea procesului de productie la uzina din Wolfsburg.

Dupa o lansare de succes la Salonul Auto Tuningworld Bodensee de la Friedrichshafen (Germania), conceptul Golf Arancio Borealis este expus acum in pavilionul Volkswagen din Autostadt Wolfsburg. Versiunea Golf Giallo Midas este prezentata la Zoon Center, foarte aproape de Sony Center in Potsdamer Platz din Berlin.

Stagiul de pregatire a fost realizat in cadrul programului special de productie Volkswagen Individual. Pe langa pachete deosebite de interior si exterior, Volkswagen Individual a realizat modele de mare succes, cu ar fi editia limitata de 450 de exemplare – Touareg W12 Sport (model care a fost cumparat deja si in România) sau Touareg Expedition – masina care a stabilit recordul mondial pentru cea mai mare ascensiune – pana la 6080 m.

No Responses

 1. GHD IV hair straighteners says:

  20091218C1HYZ
  This GHD IV Styler Pure is everywhere!? It has just blown up!? Here¡¯s the video for ¡°4 Minutes¡± by Madonna, Justin Timberlake and Timbaland.? I like it Women GHD IV straighteners but I just don¡¯t want to hear it every three seconds on the radio or some hair commercial. Technorati Tags: madonna,justin timberlake,timbaland,video,watc-h,4 minutes,madonna 4 minutes video Share This

 2. ciprik says:

  no coment

 3. iuly says:

  mah, care imi poate trimite si mie niste planuri pt. tunning?

 4. 0-z3r0 says:

  bah golf V ii fain mah, cu motorizarea 2.0 FSI 200 CP, sau R32 cu 3.2 V6 250 CP, si daca ii mai modifici motorul (o turina mai mare, sau chiar 2 la R32), atunci cati cati CP o sa aiba deci ii tare, iar aspectul ii …… mie imi place nustiu de ce la alti nu le place ar arata si mai fain cu un tuning bengos….

 5. ady says:

  sant de pare re k ii buna

 6. mihai says:

  pai golf V nu se poate compara ca design cu golf IV. si in ceea ce priveste tuningul golful IV este mult mai fain decat golf V.

 7. laur says:

  nu e chai r asha de modifikt

 8. aleska_2006 says:

  vrei o astfel de masina

 9. zipp3r says:

  tareeee dar trebuia mai multe imegini

 10. dj tere says:

  cooooooooool

 11. andrey says:

  mai frumos iese un golf IV tunat dekt un golfV. parerea mea

 12. vasy says:

  i naspa ca nu au dat niste motoare sa vedem ec golfuri au tunat!!!!!!!!!!!!!!

 13. robert says:

  Pai sunt imagini, trebuie sa dai click pe ele ca sa se mareasca…

 14. Deny says:

  Ar fi mai super reportajul dak erau si niste imagini!!!!!!

 15. Luci says:

  reportaj de cocos….
  nici un motor, nimica…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.