Jaguar si Land Rover prin Auto Trading Team

Capitala Romaniei are un nou punct de lucru pentru marcile de automobile Jaguar si Land Rover. Auto Trading Team, agent al Premium Auto Motors a inaugurat oficial facilitatile comerciale situate in Bucuresti, pe Calea Grivitei nr. 198-200.

Festivitatea de lansare a reunit cele mai importante personalitati ale industriei si vietii culturale din Romania la deschidere fiind prezenti printe altii Ministrul Finantelor Sebastian Vladescu, tenisman-ul Ilie Nastase, oamenii de afaceri Irinel Columbeanu si Elan Schwartzenberg, actorul George Mihaita, presedintele ACR Constantin Niculescu.

Showroom-ul in care vor fi comercializate modelele Jaguar si Land Rover are o suprafata de 434 mp, beneficiind de 5 puncte de expunere si 6 consultanti de vanzare. Un aspect benefic este dat de faptul ca Auto Trading Team are incheiate parteneriate cu marea majoritate a societatilor de servicii financiare din Romania, astfel ca solutiile de finantare a achizitiei in sistem de leasing sau rate pot fi gasite in cel mai scurt timp si la cele mai eficiente costuri pentru client.

Valoarea totala a investitiei se situeaza in momentul actual la 250.000 de euro, amenajarea fiind realizata in numai trei luni. Anul viitor, Auto Trading Team se va extinde si cu un punct de service pentru cele doua marci, acesta urmand a fi situat pe Soseaua de Centura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.