Opel – cel mai bun brand german!

Conform rezultatelor din Raportul de Calitate 2006 al revistei Auto Bild (Auto Bild Quality Report 2006), modelele Opel au cea mai ridicata calitate dintre automobilele de fabricatie germana. Raportul se bazeaza pe criterii de rentabilitate, calitate in timp a produselor, service si satisfactia consumatorilor. Opel a mai fost declarata “Cea mai buna marca” in anul 2005.

Raportul confirma rezultatele altor studii de calitate. Raportul J.D Power, care compara calitatea automobilelor germane, a premiat Opel Signum, punandu-l in fata altor automobile apartinand producatorilor de automobile din Germania. Universitatea din Bamberg a desemnat marca Opel ca fiind brand-ul european ce ofera cea mai buna calitate a produselor. Studiul “Car Check” din Stuttgart, referitor la satisfactia consumatorilor, a nominalizat marca Opel ca avand cea mai scazuta rata a defectiunilor si a erorilor, pentru produsele sale, plasandu-se deasupra celorlalti producatori europeni de automobile.

“Suntem multumiti ca inovatiile din ultimii ani in domeniul calitatii sunt apreciate si mai ales recunoscute de catre clientii nostrii” a declarat Alain Visser, Executive Director, European Sales and Marketing, referitor la rezultatele obtinute de Opel.

Criteriile prin care Auto Bild selecteaza cea mai buna marca se bazeaza pe mai multe surse, incluzand o serie de chestionare intocmite de 24 000 proprietari de automobile, raportul TUV si rezultatele unor teste de durabilitate.

0 thoughts on “Opel – cel mai bun brand german!

 1. micky

  eeeee….am si eu un astra h si ma pregatesc sa imi cumpar inca unul….g….as vrea eu gtc-ul dar de unde bani? ce as mai zbura cu motorul lui de 2.0 benzina, 220cp, si cu butonul sport open 220cp….insa sunt extrem de incatata de opel, n-am avut nici o problema cu masina, a mers ffff mult in oras, dar la sfarsit de saptamana si-a luat ceva morti! cu cauciucuri allseasons am urcat la ranca pe zapada fara lanturi (le aveam in portbagaj, totusi) si treceam zambind pe langa VW,hyundai si peugeot….sa nu mai zic de BMW, dara veau o scuza…era zapada mare rau!si le trage spatele…..deci, chiar imi place opel

 2. simena

  pana in prezent sunt foarte incantata de marca opel.am avut modelul de vectra b pana in prezent iar acum am achizitionat un vectra c.felicitari opel!

 3. orca

  Cred ca problema lui Danut este invidia celor cu VW Passat, care-i zgarie masina.

 4. passat

  Dar ce probleme ai la tinichigerie danut ai rugina sau ti-a puscat vopseaua depe ea???

 5. danut

  După anii de început ai modeleleor Astra, Vectra producătorul Opel a ştiut să înveţe din greşeli. Am un Astra din 92 cu probleme serioase de tinichigerie. Îmi curg ochii însă după modelele din prezent.

 6. vangard

  sunt de acord, ca opelul este unul dintre cele mai bune branduri,am un vectra 2i,din 90″ si vreau sa stiti ca inca nu am intalnit inca masina mai buna si mai fiabila (desi am avut,si condus multe tipuri)

 7. lpeti

  ma ung la suflet asemenea texte,acuma ma pregatesc sa cumpar al treilea opel care va fi un zafira 2 1.9 cdti ,un lucru este deranjant,nu ma pot despartii de ceilalti si curtea este tot mai mica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.