Dacia este masina oficiala a Festivalului International de Film DaKINO

In perioada 23–26 noiembrie 2006, oaspetii Festivalului International de Film DaKINO se deplaseaza in Logan MCV si Logan Prestige. Pentru al treilea an consecutiv, Dacia este prezenta in sala de cinema a Festivalului DaKINO.

Incepand din anul 2004, Dacia se afla pe afisul Festivalului de Film International DaKINO. Confortul, spatiul generos, robustetea sunt indispensabile si, pentru al treilea an consecutiv, Dacia pune la dispozitia unuia dintre cele mai prestigioase Festivaluri de film gazduite de Romania, o flota de vehicule.

Pentru editia a 16-a a Festivalului DaKINO, Dacia a oferit 10 automobile Logan MCV si Logan Prestige. In perioada 23 – 26 noiembrie, personalitati din lumea filmului international, invitate la competitia din acest an, se vor deplasa in cel mai nou model produs de Dacia, versiunea break Logan MCV.

Dacia este aproape de fenomenul cultural international si sustine fervent creatiile cinematografice. Asocierea cu Festivalul International de Film DaKINO este un exemplu tradus printr-o traditie de trei ani.

„Este foarte important pentru un festival care a implinit 16 ani in 2006, in Romania, sa aiba un partener roman. Primii ani am fost sprijiniti de tot felul de marci care nu se regaseau cu evenimentul nostru, iar de cand Dacia si-a schimbat fata, a devenit partenerul perfect si ideal al evenimentului nostru. De trei ani de zile ne plimbam oaspetii cu masina Dacia, asa cum la Festivalul de la Cannes, este Renault. Suntem mandri.„

Dan Chisu, Presedintele Fundatiei DaKINO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.