GANDITI INAINTE DE A CONDUCE, acum si in Romania!

29 noiembrie 2006 – Campania Mondiala ” GANDITI INAINTE DE A CONDUCE ” (THINK BEFORE YOU DRIVE), initiata de FIA Foundation, Compania Bridgestone si Automobil Cluburile din toata lumea se lanseaza oficial in Romania, in data de 29 noiembrie 2006. Organizatorii campaniei in tara noastra sunt Automobil Clubul Roman, in calitatea sa de membru al FIA si Inspectoratul General al Politiei Romane, impreuna cu partenerii ce sprijina acest eveniment: GRSP, Omniasig, CEMI Romania – Martin Motors.

Aceasta Campanie de promovare a sigurantei rutiere, desfasurata la nivel mondial, de catre Fundatia FIA (Federatia Internationala a Automobilului), sub genericul ” GANDITI INAINTE DE A CONDUCE “, cuprinde o suita de propuneri, masuri si activitati de factura moderna ce vizeaza constientizarea automobilistilor in vederea purtarii centurii de siguranta, a protejarii copiilor din autoturism, a soferului si a celorlalti pasageri, implicit, a protectiei tuturor participantilor la traficul rutier.

Numeroase tari din intreaga lume au demarat deja aceasta campanie. Astazi tara noastra se ralieaza miscarii initiate de FIA Foundation, prin punerea in practica a unei campanii gigant, menita sa sensibilizeze conduita preventiva a participantilor la traficul rutier, in scopul evitarii consecintelor cumplite ale accidentelor rutiere. Astfel, daca in 2005, pe soselele Planetei au decedat 1,2 milioane de oameni, fara masuri sustinute de prevenire, in anul 2020 aceasta cifra aproape se va dubla!

Campania ” GANDITI INAINTE DE A CONDUCE ” promoveaza mesaje simple privind siguranta rutiera prin evidentierea unor masuri care iau doar cateva secunde, dar care va pot salva viata. In plus se identifica principalii factori de risc care pot cauza accidente grave sau coliziuni mortale.

Urmati sfaturile expertului nostru in domeniul sigurantei rutiere, care e un manechin pentru testul de ciocnire, mereu solicitat in accidente de genul carora noi speram ca dumneavoastra sa nu aveti parte niciodata…

Ganditi. Intotdeauna utilizati un scaun pentru copil.

Ganditi. Puneti-va mereu centura.

Ganditi. Reglati-va tetierele.

Ganditi. Verificati starea pneurilor.

Asadar, retineti: GANDITI INAINTE DE A CONDUCE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.