Buy-Back by… Bavaria

Automobile Bavaria estimeaza in 2006 vanzari de peste 500 de unitati prin sistemul buy-back. Sistemul de buy-back practicat de Automobile Bavaria este o noutate absoluta care ne diferentiaza de ceilalti imporatori. Automobile Bavaria permite achizitionarea oricarei marci existente pe piata, inclusiv cele autohtone pot beneficia de posibilitatea de a fi achizitionate ca avans pentru un automobil nou, marca BMW sau MINI.

Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca vehicolul in momentul rascumpararii sunt:
– masina trebuie sa fie in proprietatea celui care vrea sa o vanda
– masina trebuie sa corespunda din punct de vedere tehnic
– proprietarul trebuie sa fie in posesia dovezii de origine a masinii
– proprietarul trebuie sa fie in posesia caietului de service a masinii

Principiul de baza al functionarii sistemului il prezinta achizitionarea masinii clientului ca avans pentru o masina noua. In cazuri exceptionale Automobile Bavaria ofera posibilitatea clientilor sa expuna masina in parcul nostru auto in sistem de consignatie.

Printre criteriile de evaluare a unei masini putem enumera:
– starea tehnica
– vechimea masinii
– numarul de kilometri reali
– dotarile optionale
– atractivitatea marcii pe piata

Automobile Bavaria asigura garantie la revanzarea autoturismului. Masinile vandute prin acest sistem sunt verificate, reparate si reconditionate in functie de problemele avute.

Un lucru demn de retinut ar fi acela ca pentru evaluare nu se percepe nici o taxa si nu necesita programare prealabila.

Dupa ce masinile au fost cumparate de Automobile Bavaria clientul are posibilitatea sa-si achizitioneze o masina si prin leasing sau credit auto, nu doar cash. De asemenea Automobile Bavaria ofera clientilor posibilitatea de finantare prin internediul companiei Bavaria Leasing.

Istoria sistemului buy-back la Automobile Bavaria

Sistemul Buy Back a fost implementat de Automobile Bavaria la sfarsitul anului 2003.

Astfel in 2004 s-au comercializat 280 de masini prin intermediul acestui sistem, in 2005 au fost vandute 333 de masini iar pentru 2006 estimam ca se vor vinde peste 500 de masini.

In acest moment Automobile Bavaria are pe stoc peste 200 de masini in parcul auto, iar pentru o mai buna informare a clientilor Automobile Bavaria pune la disozitie periodic o publicatie in care sunt prezentate o mare parte din automobilele second hand disponibile in stoc.

Masinile second hand sunt comercializate in toata reteaua de dealeri din intreaga tara: Bucuresti (Automobile Bavaria), Brasov (Contempo), Arad (MDA Motors), Constanta (Bavaria Motors), lasi (Trado Motors), Timisoara (Banat Car), Pitesti (Motor AG), Sibiu (Bavaria Cars), Craiova (Oltenia Motors), Cluj Napoca si Targul Mures (Autotransilvania).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.