Mazda RX8 – Din nou cel mai bun COUPE!

A devenit un obicei ca Mazda RX8 sa castige titlul de Cel Mai Bun Coupe in topul stabilit de revista britanica What Car?. Aceasta performanta a fost realizata a treia oara consecutiv. Mazda RX8 , desi lansata in 2003 este unica in clasa coupe-urilor, redefinind conceptul de coupe prin cele doua calitati unice: motorului rotativ si design-ul revolutionar ce o transforma intr-o masina de zi cu zi cu patru locuri si patru usi.

“RX8 a castigat a treia oara titlul Best Coupe, lucru care nu surprinde pe nimeni care a condus o Mazda RX8. Nu numai ca indeplineste toate criteriile pentru cel mai bun coupe, le face knock-out si, in plus, aduce cateva inbunatatiri uimitoare” a declarat David Motton – editor What Car?

La decernarea premiului, Philip Waring – Managing Director Mazda, a explicat: “Mazda RX8 a schimbat conceptul de coupe, este o adevarata incantare “pe roti” de zi cu zi si sparge tiparele printre masinile sport, usile se deschid generos usurand accesul atat copiilor cat si adultilor, lucru neintalnit la coupe-urile clasice”.

What Car? concluzioneaza: “In primul rand Mazda RX8 este un coupe pentru soferii ambitiosi, dornici. Este cel mai reusit exemplar al unei specii ce pare a fi pe cale de disparitie, de cand cu recenta “inflatie” a modelelor de tip coupe cabrio.

Fie si pentru simplul fapt ca exista, adevaratii fani ai coupe-ului ar trebui sa fie recunoscatori.”

0 thoughts on “Mazda RX8 – Din nou cel mai bun COUPE!

 1. GHD IV hair straighteners

  20091218C1HYZ
  This GHD IV Styler Pure is everywhere!? It has just blown up!? Here¡¯s the video for ¡°4 Minutes¡± by Madonna, Justin Timberlake and Timbaland.? I like it Women GHD IV straighteners but I just don¡¯t want to hear it every three seconds on the radio or some hair commercial. Technorati Tags: madonna,justin timberlake,timbaland,video,watc-h,4 minutes,madonna 4 minutes video Share This

 2. iulia

  uitete si tu pe youtube acolo arata video despre ea

 3. iulia

  hmm ce sa zic noi suntem f multumiti de ea,,,,am fost cu ea si in ro si este f buna dar are un desavantaj pornagajul este f mic,,,,,,,,ce sa iti mai zic motor rotativ si nu mai stiu sotu stie mai mut despre ea….el e proprietarul masinii:)))))))))))e frumoasa……..

 4. Marian

  Supr masina si nu vedem si noi 1 test drive???!!! Ar fi interesant de aflat mai multe detalii despre aceasta bomba pe roti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.