Telecomanda Responder color

In cadrul CES (Consumer Electronics Show) 2007, desfasurat in perioada 8-11 ianuarie in Statele Unite ale Americii, compania Directed Electronics a lansat noua telecomanda Responder color pentru sistemele de securitate auto. Spre deosebire de modelele mai vechi, care foloseau elemente grafice statice alb-negru, Responder color utilizeaza animatii in 20 de culori atractive, cu o viteza de 10 frame-uri pe secunda.

Prin intermediul animatiilor color, telecomanda informeaza utilizatorul in orice moment, intr-o maniera mai clara si mai sugestiva in legatura cu starea sistemului de securitate care ii protejeaza masina.

Telecomanda Responder color bidirectionala (primeste comenzi si confirma executarea lor) foloseste tehnologia OLED (Organic Light Emitting Diode). Marele avantaj al tehnologiei OLED fata de alte tehnici color este ca in timpul noptii, telecomanda poate fi utilizata fara a mai avea nevoie de alte surse de lumina. Consumul de energie este redus si, in plus, telecomanda este dotata cu baterie reincarcabila si incarcator.

In Romania, produsele companiei americane Directed Electronics sunt distribuite de Falcon Electronics. In luna februarie a acestui an, Falcon Electronics va aduce in premiera pe piata din Romania sistemul de securitate auto Viper 7900 cu noua telecomanda Responder Color. La ora actuala, telecomanda bidirectionala Responder cu tehnologie color OLED este considerata cea mai sofisticata si inteligenta telecomanda din lume.

Ecranul color interactiv confirma instantaneu toate comenzile utilizatorului prin intermediul animatiilor si al unor pictograme usor de interpretat. Declansarea sistemului de securitate si orice actiune asupra masinii (lovire, zgariere, tentativa de furt) sunt semnalate atat de sirena, cat si de bip-uri sau vibratii ale telecomenzii.

De asemenea, Viper 7900 porneste motorul masinii de la distante de aproape jumatate de kilometru prin simpla apasare a unui buton. Cele 30 de animatii unice ale telecomenzii furnizeaza utilizatorului informatii despre starea masinii, alerte si confirmari de functionare.

Falcon Electronics este principalul distribuitor de sisteme de securitate auto din Romania. In 2006, in contextul cresterii pietei auto cu 18%, Falcon Electronics a inregistrat o marire a cotei de piata pe aceasta categorie de produse cu 10%.

Pentru 2007, Falcon Electronics estimeaza o crestere de 30% a vanzarilor pe sisteme de securitate. Compania intentioneaza sa continue campania de promovare a sistemelor de securitate cu pornirea motorului din telecomanda, campanie initiata in luna decembrie a anului trecut. Scopul acestei campanii este, pe de o parte, promovarea acestor produse, iar pe de alta parte, familiarizarea publicului si a potentialilor clienti cu produsele high-end ale companiei Directed Electronics.

No Responses

  1. anghel valentin says:

    ce pret va avea viper 7900?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.