Daewoo Automobile Romania: magazin propriu de piese de schimb!

Daewoo Automobile Romania S.A. a deschis azi, 15 ianuarie 2007, in Craiova primul sau magazin propriu de piese de schimb. Magazinul este situat vizavi de magazinul de prezentare a autoturismelor Daewoo, in str. Calea Bucuresti, la parterul blocului B29A (la intrarea in Piata Centrala) si ofera spre vanzare piese de schimb si accesorii pentru toate modelele de autoturisme Daewoo.

Acesta este primul magazin de piese de schimb propriu al companiei, pana in prezent vanzarea de piese de schimb efectuandu se exclusiv prin intermediul dealerilor Daewoo. Acestia vor continua, insa, sa vanda in continuare piese de schimb.

Compania intentioneaza sa deschida in viitorul apropiat magazine proprii de piese de schimb si in alte orase mari ale tarii, acolo unde se gasesc multe vehicule Daewoo in circulatie, in cadrul unui plan de creare a unei retele nationale proprii de desfacere a pieselor de schimb.

„Incercam, prin aceasta initiativa, sa cream un acces mai rapid al clientilor la piesele de schimb Daewoo, in conditii de maxima siguranta in ce priveste calitatea acestora. Avem in vedere extinderea acestui mod de lucru in toate marile orase din Romania.”, a afirmat dl. Ion Ion, presedintele Daewoo Automobile Romania.

Noul magazin din Craiova este deschis zilnic intre orele 9 si 17, iar sambata intre orele 9 si 13. Cei interesati pot contacta personalul magazinului la tel. 0251-418212 sau la adresa de e mail magazin_piese@daewoo.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.