Maybach-ul lui Gigi Becali sifonat de un TIR!

Gigi Becali, finantatorul echipei de fotbal Steaua, a fost implicat in noaptea de marti spre miercuri intr-un accident rutier, in urma caruia luxosul sau Maybach a fost serios avariat pe toata partea stanga.

Accidentul a avut loc in cartierul bucurestean Pipera, in jurul orei 1.00, cand Becali se indrepta spre casa. Potrivit politistilor, de vina a fost soferul unui TIR, care a virat la dreapta de pe banda a doua, fara sa se asigure, lovind Maybach-ul condus de Becali.

Cu toate ca repararea limuzinei va fi foarte costisitoare, finantatorul Stelei se declara fericit ca a scapat teafar. El sustine insa ca este posibil ca incidentul sa fi fost, de fapt, un atentat la viata lui.

„Eu cred ca a fost aranjat, insa nu cred ca a venit din partea lui Vadim. Nu este el chiar atat de nebun. Am incercat sa ma feresc de TIR-ul acela cat de mult am putut. Noroc ca am gasit un culoar liber si m-am bagat acolo, ca altfel se urca pe mine. Tot tragea de volan, iar dupa accident s-a dat jos si a zis ca nu m-a vazut. Acum, asta e.

Masina am trimis-o in Germania pentru reparatii, dar nu ma intereseaza asta. Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca am scapat cu viata!”, ne-a declarat Gigi Becali la cateva ore de la incident.

Gigi Becali a fost implicat in mai multe incidente in trafic, insa nu a ranit pe nimeni. In 2003, el a depasit o coloana oficiala, in care se afla numarul doi din Ministerul Administratiei si Internelor, Toma Zaharia, care insotea mai multi diplomati straini. A fost primul clinci cu Politia Rutiera, din care a scapat cu bine.

Sursa: www.evenimentulzilei.ro

0 thoughts on “Maybach-ul lui Gigi Becali sifonat de un TIR!

 1. myhay

  bai,becali bn k s-a lovit de tir,sa vezi cand s-o lovi de DINAMO!

 2. bogdan mihai

  accidente i se pot intimpla oricui,indiferent daca-i gigi becali cu maybach sau un roman de rand cu un stift de dacie!

 3. RAOUL

  JIJI BEKALI cel mai prost om va intra in istorie.

 4. alyn

  voi aia mari fotbaliatori la alex ii dau ce mai multa dreptate STEAUA ia tot
  ascultati ce va spun eu.papa

 5. Mihai

  Am vazut Rapid-Dinamo 3-0

 6. RAZVAN

  2 SE BAT SI AL 3 CASTICA:p:p:p:p:p:p:!!! DINAMO O SA RUPA TOT !!O SA VEDETZI

 7. Alex

  cum o luat Rapid`u tot =))) varza echipa

 8. Alex

  Marsh ma ca Steaua castiga.Si apropo tie tiar convenii sa treaca un tir peste masina ta ? indiferent ca e Dacie sau stiu eu ce ?

 9. jik_BKL

  bai nea` gik, ce deraq mah… de ce nu l`ai scalpat pe fraier…bine ca ai scapat cu viata ca sa vezi cu ochii tai cum este eliminata steaua si pierde si campionatu` in timp ce rapidu` ia tot…hm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.