Maybach-ul lui Gigi Becali sifonat de un TIR!

Gigi Becali, finantatorul echipei de fotbal Steaua, a fost implicat in noaptea de marti spre miercuri intr-un accident rutier, in urma caruia luxosul sau Maybach a fost serios avariat pe toata partea stanga.

Accidentul a avut loc in cartierul bucurestean Pipera, in jurul orei 1.00, cand Becali se indrepta spre casa. Potrivit politistilor, de vina a fost soferul unui TIR, care a virat la dreapta de pe banda a doua, fara sa se asigure, lovind Maybach-ul condus de Becali.

Cu toate ca repararea limuzinei va fi foarte costisitoare, finantatorul Stelei se declara fericit ca a scapat teafar. El sustine insa ca este posibil ca incidentul sa fi fost, de fapt, un atentat la viata lui.

„Eu cred ca a fost aranjat, insa nu cred ca a venit din partea lui Vadim. Nu este el chiar atat de nebun. Am incercat sa ma feresc de TIR-ul acela cat de mult am putut. Noroc ca am gasit un culoar liber si m-am bagat acolo, ca altfel se urca pe mine. Tot tragea de volan, iar dupa accident s-a dat jos si a zis ca nu m-a vazut. Acum, asta e.

Masina am trimis-o in Germania pentru reparatii, dar nu ma intereseaza asta. Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca am scapat cu viata!”, ne-a declarat Gigi Becali la cateva ore de la incident.

Gigi Becali a fost implicat in mai multe incidente in trafic, insa nu a ranit pe nimeni. In 2003, el a depasit o coloana oficiala, in care se afla numarul doi din Ministerul Administratiei si Internelor, Toma Zaharia, care insotea mai multi diplomati straini. A fost primul clinci cu Politia Rutiera, din care a scapat cu bine.

Sursa: www.evenimentulzilei.ro

No Responses

 1. myhay says:

  bai,becali bn k s-a lovit de tir,sa vezi cand s-o lovi de DINAMO!

 2. bogdan mihai says:

  accidente i se pot intimpla oricui,indiferent daca-i gigi becali cu maybach sau un roman de rand cu un stift de dacie!

 3. RAOUL says:

  JIJI BEKALI cel mai prost om va intra in istorie.

 4. alyn says:

  voi aia mari fotbaliatori la alex ii dau ce mai multa dreptate STEAUA ia tot
  ascultati ce va spun eu.papa

 5. Mihai says:

  Am vazut Rapid-Dinamo 3-0

 6. RAZVAN says:

  2 SE BAT SI AL 3 CASTICA:p:p:p:p:p:p:!!! DINAMO O SA RUPA TOT !!O SA VEDETZI

 7. Alex says:

  cum o luat Rapid`u tot =))) varza echipa

 8. Alex says:

  Marsh ma ca Steaua castiga.Si apropo tie tiar convenii sa treaca un tir peste masina ta ? indiferent ca e Dacie sau stiu eu ce ?

 9. jik_BKL says:

  bai nea` gik, ce deraq mah… de ce nu l`ai scalpat pe fraier…bine ca ai scapat cu viata ca sa vezi cu ochii tai cum este eliminata steaua si pierde si campionatu` in timp ce rapidu` ia tot…hm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.