Dacia Logan Hatchback

Modelul urmeaza sa fie fabricat intr-o prima faza doar la uzinele Renault-Dacia din Brazilia si va fi destinat initial doar pietelor din America de Sud.

Ampatamentul va fi ceva mai redus, la fel si lungimea totala, iar caroseria va beneficia si de câteva modificari stilistice. Surse de la Tehnocentre au declarat revistei Autoshow ca este posibil ca masina sa masoare cu totul aproximativ 4 m.

In scurt timp va fi luata o decizie finala, daca acest model va fi disponibil si pentru Europa. Chiar daca modelul din imagine este un simplu Logan cu spatele retezat, oficiali apropiati ai proiectului afirma ca la nivel de detalii vor mai fi operate cateva modificari stilistice pentru o mai buna personalizare a modelului.

In aceasta toamna, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, Dacia va lansa versiunea Break a lui Logan.

0 thoughts on “Dacia Logan Hatchback

 1. alex

  eu cred ca este citroen xsara ca re spale mic

 2. tisgfdh

  dacia loganhtchprost

 3. passat

  Asta chiar este identica cu cutia de carton de la vreun televizor nu se deosebeste decat prin culoare cred ca se sperie si dracii de ia.

 4. radoy

  doamne cum arata..parca e oltcit..astia de la daciea nu au un pic de imaginatie??

 5. Alex

  Nu cred ca ce se vede in poza…este versiunea finala…Cititzi cu atentie… << ,, Chiar daca modelul din imagine este un simplu Logan cu spatele retezat, oficiali apropiati ai proiectului afirma ca la nivel de detalii vor mai fi operate cateva modificari stilistice pentru o mai buna personalizare a modelului. `` >> …Este doar o poza modificata…

 6. petrik

  e cam nasol,poate alt desing,mai multa imaginatie din partea constructurilor

 7. raoul

  Bravo Horia asa te vreau ia-ti si tu un Logan ca vad ca iti place am si eu un Ambition Diesel.

 8. raoul

  Bravo Horia asa te vreau ia-ti si tu un Logan ca vad ca iti place am si eu un Ambition Diesel.

 9. Sorin

  Vreau sa spun ca Logan-ul asta,ie cam nasol ca masina deci nu as achizitiona nici odata asa masina!Multa lume sta pe dreapta cu masini adevarate aduse de dincolo,chiar daca nu sunt noi.Eu personal am un BMW dar nu nou,cu multe dotari,piele etc.Deci fratior ganditi inainte de a cumpara ceva!

 10. RAZVAN

  VOI VEDETZI CE PROSTIE DE MASINA E ASTA SA MOR YO SEAMANA CU UN OPEL KADETT PE BUNE SI AIA E FABRICATA IN 1986!!LUATI AMINTE CE VA SPUN

 11. horia

  Si ce daca scrie Logan pe ea?? putea sa scrie si in chineza..orice.Atita timp cit masina e dotata cu dotari de siguranta(ABS,airbag) confort (aer conditionat )si in plus mai are geamuri electrice fata/spate, oglinizi reglabile electric si incalzite,directie asistata(adica servo-directie ptr cei ce nu stiu) si mai e si varianta diesel…ce iti mai poti dori.Mie unu mi-ajung chestiile astea.Ca dotari, Loganul Ambition e mai smeker decit alte firme cu renume(vezi skoda, seat, opel, etc).Pina la urma ca se numeste logan, skoda sau seat, lamborghini sau maserati tot un morman de fiare e.Conteaza ce vrei sa faci cu ea..sa mergi la serviciu sau sa iesi la agatat.

 12. dsg

  Marius vb prostii!!!!! no comment…. ce afirmatie de kkt ai putut sa spui… skoda ne place ptr ca e ok din toate pct de vedere. Loganul mie personal nu imi place nu ptr ca e dacie ci ptr ca e o masina facuta sa se vanda intr-o tara in care exista 2 paturi sociale dar toata lumea o lauda si o compara cu masini serioase facute in afara.
  Tibi a zis bine loganul tot logan ramane, cat despre partea cu uratenie e o chestie relativa nu o poti nu mi urata .. depinde de gusturi.

 13. marius

  Dacã se numea Skoda vã plãcea. Eu spun cã e fainã.

 14. golan

  mare diferenta nu e
  nu ai vad rostul,mai bine sar gandi la variata sport pare mai atragatoare
  astept detali.

 15. tibi

  Fara suparare,dar tot logan si tot urata ramane.daca ar fi mai putin inalta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.