Proiectul FLUX este castigatorul Concursului Peugeot de Design

De indata ce proiectul Flux a fost declarat castigator la cea de-a 4-a editie a Concursului de Design organizat de Peugeot, echipa Centrului de Stil Peugeot a si inceput crearea la scara 1:1 a acestuia, cu ajutorul autorului- Mihai Panaitescu. Mai mult, proiectul este pe punctul de a fi construit virtual pentru a fi inserat in « Project Gotham Racing 4», un joc video creat de Bizarre Creations exclusiv pentru Microsoft®’s Xbox 360TM.

Modelul Flux a castigat dupa o perioada de selectie a tuturor proiectelor participante, in total 4 029 de proiecte, apartinand concurentilor din 113 tari. Toate proiectele au fost postate pe site-ul www.peugeot-concours-design.com in perioada Septembrie – Decembrie 2006.

Incepand cu luna Martie, proiectul Flux va fi construit la scara 1:1 si va fi prezentat in cadrul standului Peugeot de la Salonul International Auto de la Frankfurt. Tot incepand cu luna Martie echipa Centrului de Stil Peugeot impreuna cu cea a Microsoft Game Studios vor prelua proiectul si il vor construi intr-o varianta fidela viziunii si spiritului autorului acestuia, din punctul de vedere al tinutei de drum si al senzatiilor la volan.

« Project Gotham Racing 4» este un joc exclusiv pentru Xbox 360 si va fi ultima creatie a celor de la Bizarre Creations.
« Suntem incantati sa lucram cu Peugeot pentru a ajuta la vizualizarea viitorului design al autovehiculelor acestei marci. Flux se potriveste perfect cu PGR4 », a spus Martyn Chudley – Managing Director la Bizarre Creations. « Suntem impresionati de design-urile inovative si extreme ce au fost prezentate in concurs . Speram ca Mihai Panaitescu va fi incantat, cand va vedea modelul Flux creat in detaliu pentru Xbox 360 ».

In data de 06 Martie, Dl. Frederic Saint-Geours, Presedintele Peugeot, va inmana trofeul « La Griffe » lui Mihai Panaitescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.