Asta pune “capac” la toate…

Realizez cu surprindere ca piata auto nu este chiar atat de previzibila pe cat credeam la un moment dat. Ma frapeaza de mult o chestiune pe care am observat-o cu atentie si tot am incercat sa mi-o explic. Inca nu i-am gasit rostul, dar ma rog…

Ma refer la faptul ca la clasa mare si de lux mai intalnesti jante de tabla si capace de roti. Sincer, imi sta mintea in loc, care e logica pentru care un producator de masini de lux, care costa lejer peste 40-50 000 de euro, mai tine in oferta capacele de roti? Si nu veniti cu textul ca pentru iarna!

Adica ai bani sa iti iei milionul de optionale si nu ai bani de roti? Esti patetic miliardarule! Ma cuprinde asa un sentiment ciudat cand vad astfel de super masini cu roti de 16″ si capace… Mai am o reactie similara la un vecin, are un Mercedes S500 AMG si sta intr-un bloc de garsoniere confort 2. Nu ma credeti? O sa pun si poze…

Cred ca de vina la faza asta sunt mai degraba cumparatorii, decat producatorii. Adica fabricantul se gandeste sa isi vanda obiectul, poate e unul din clienti asa sarac, ca pe langa xenoane, DVD in tetiere si acoperis panoramic, nu mai poate sa puna 1500 de euro pentru niste roti adevarate. Si cred ca e corecta strategia fabricii, pana la urma.

Inseamna ca lux-buyerul are o problema? Eu cred ca da. Sau cum spunea BUG Mafia intr-o melodie celebra de a lor: “Hai, las-o-n p**a mea, ca nu se mai poate asa, ai bani sa-ti cumperi un Lex, da nu ai bani s-o faci a ta.”. Absolut corect!

0 thoughts on “Asta pune “capac” la toate…

 1. Nicole Thompsen

  Catch your favorite of pandora charm in an instant you will like it.

 2. girlteam

  The Replika Panerai replica watches zrobić stal nierdzewna mieć istny biżuteria w ono i także zrobić z the świetny ilość zegarek mechanizm część który iść przez twardy ilość test.

 3. Nicole Thompsen

  Fifth episode of pandora charm was “It’s a Dog Life”.

 4. wow gold
 5. wow gold
 6. Dragos Cr

  Cei ce-si achizitioneaza masini tari si nu au ochi si pt roti fac parte din categoria “pentru invidia vecinului” sau celor ce nu iubesc si apreciaza cu adevarat masinile. Un iubitor de masini ar muri fara niste roti adevarate. Si chiar daca isi ia masina fara, in scurt timp isi cumpara unele mai tari decat cele oferite de producatorul masinii. Orice masina e schimbata la greu cu niste roti din aliaj, spre deosebire de cea spoilarita in fel si chip si cu capace. Oricum producatorii care monteaza pe super masini, roti din tabla cu capace, sint penali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.