Cassa Loco la Vodafone Bucharest Challenge 2007

Bogdan Muresan si Cosmin Tudoran, doi dintre cei trei membrii ai trupei Cassa Loco, vor concura in Cupa Dacia Logan, competitie inclusa in programul Vodafone Bucharest Challenge 2007. Alaturi de ei, in cadrul aceleiasi competitii, vor concura si Constantin Raileanu, Costel Casuneanu, Gabriel Tiura si Dan Alexandrescu. Pentru a putea participa in Cupa Dacia Logan toti au absolvit un curs special pe circuitul de la Oschersleben in Germania.

Chiar daca membrii formatiei Cassa Loco sunt prinsi cu munca la un nou single care va aparea in curand pe piata, intitulat „Nu esti tu un pic cam prost”, au acceptat imediat invitatia de a concura in aceasta competitie. „Testul de la Oschersleben a fost foarte util pentru mine si am fost surprins cat de bine se tine Logan-ul nostru pe pista”, a spus Bogdan Muresan, dupa cele doua zile de teste.

Si pentru Cosmin Tudoran experienta de la Oschersleben a fost una incredibila: „Am invatat foarte multe in cele doua zile si cred ca acest lucru imi va prinde foarte bine si in traficul de zi cu zi. Deabia astept cursa de la Bucuresti. Nu ne-am propus sa castigam, dar sunt sigur ca vom avea o evolutie buna.”

La startul celor doua curse din cadrul Cupei Dacia Logan, programate pe 19 si 20 mai, se va afla si Constantin Raileanu. Fostul pilot din Formula Ford a fost cel mai rapid dintre romanii prezenti la Oschersleben. „M-am acomodat repede cu masina si chiar mi-a placut cum sta pe pista. La Bucuresti o sa fie putin altfel, pentru ca este un circuit stradal, dar nu cred ca vor fi probleme. A fost o experienta interesanta”, a spus si Constantin Raileanu, dupa testul din Germania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.