Utilitarele Renault – solutii pe masura pentru fiecare utilizator

Renault, marca numarul 1 in Europa de 9 ani consecutiv pe piata utilitarelor, desfasoara pana la 31 mai 2007 « Zilele Vehiculelor Comerciale », eveniment care se va desfasura in cele 39 de concesiuni Renault. Beneficiind de o gama completa de versiuni si motorizari, utilitarele Kangoo, Master si Trafic propuse pentru transportul marfurilor inchise (furgon) sau deschise si pentru transportul persoanelor (combi) ofera polivalenta si solutii pe masura pentru fiecare utilizator.

In plus, acestea beneficiaza de adaptari complementare fata de vehiculele comerciale de baza, cum ar fi izotermele, platforma cu prelata si obloane, box de aluminium.
Gama extinsa de motorizari de la 1,5 dCi 70 CP pana la 2,5 120 CP ofera, pe langa avantajul consumului redus, garantia fiabilitatii cu atat mai mult cu cat vehiculele sunt destinate unei clientele foarte atenta la nivelul costurilor de utilizare.

Un alt atu al Utilitarelor Renault este siguranta pe care o ofera, acestea completand imaginea de leader a constructorului francez.

Kangoo Express este declinat in trei versiuni: Confort, Grand Confort si Super Grand Confort, cu motorizari pe benzina si diesel, 1.2 16V 75 CP si 1.5 dCi 70 CP si 85 CP.

Master este disponibil in 7 versiuni: Sasiu Cabina, Sasiu Dubla Cabina, Sasiu Cabina cu platforma, Dubla Cabina cu platforma, Bena Basculanta Simpla Cabina, Bena Basculanta Dubla Cabina si Furgon avand motorizari de 2,5 dCi 100 CP si 120 CP.

Trafic Furgon, avand motorizari de 1.9 dCi 100 CP completeaza lista utilitarelor Renault disponibile pe piata romaneasca.

Pe toata perioada Zilelor Vehiculelor Comerciale Renault, intrega gama beneficiaza de o oferta extraordinara de finantare: 0% DOBANDA, oferita prin RCI Leasing Romania IFN si de reduceri de pana la 1650 Euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.