Dacia este partener oficial al echipei nationale de fotbal a Romaniei

Incepand cu 1 iunie 2007, Dacia este partener oficial al echipei nationale de fotbal a Romaniei, pentru o perioada de 4 ani. Durata contractului acopera campaniile de calificare la Campionatul European din 2008 din Elvetia si Austria si la Campionatul Mondial de Fotbal din 2010 din Africa de Sud. Aceasta este cea mai mare campanie de comunicare din istoria Dacia.

Dacia isi afirma astfel atasamentul fata de reprezentativa tricolora si fata de valorile care definesc cel mai indragit si popular sport de performanta: profesionalismul, ambitia de a invinge, solidaritatea si spiritul de echipa.

Francois Fourmont, directorul general al Dacia, declara: „Parteneriatul dintre Dacia si echipa de fotbal a Romaniei constituie o asociere fireasca intre doua simboluri puternice de care romanii au fost tot timpul atasati si care alimenteaza sentimentul de mandrie nationala. Asemenea marcii Dacia, a carei expansiune pe pietele din peste 50 de tari de pe patru continente o recomanda drept un veritabil ambasador al Romaniei, echipa nationala de fotbal ofera lumii o emotionanta carte de vizita a talentului si a valorii sportivilor romani.”

La randul sau, Ioan Angelo Lupescu, directorul general al Federatiei Romane de Fotbal, considera „semnarea contractului de parteneriat drept un demers logic, tinand cont, in primul rand, de faptul ca protagoniste ale acestuia sunt doua dintre cele mai importante branduri nationale romanesti.

Fotbalul si industria auto reprezinta doua domenii de activitate distincte, numai ca, in acest caz, intre Dacia si echipa noastra nationala exista o legatura cat se poate de stransa, ambele fiind exponente a ceea ce inseamna atat traditie romaneasca, autentice simboluri, cat si performanta, care nu este doar dorita, ci si atinsa. Sunt increzator ca, in viitor, Dacia si nationala de fotbal vor merge brat la brat spre cotele inalte ale performantei sportive si manageriale”.

Dacia este marca numarul 1 in Romania, iar fotbalul este sportul numarul 1, echipa nationala mobilizand elanul si entuziasmul suporterilor de toate varstele. Cu pasiune si energie, atat Dacia, cat si reprezentativa de fotbal a Romaniei, sunt angajate in cursa pentru calitate, pentru reusita.

Ca orice suporter adevarat, cu spirit mereu tanar, alaturi de toti iubitorii sportului cu balonul rotund, Dacia ureaza lotului Romaniei mult succes in campaniile de calificare la Campionatul European si Campionatul Mondial de Fotbal.

Hai Romania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.