Nou showroom Renault la Timisoara

Auto Europa, dealer Renault din 1996, a inaugurat zilele acestea o noua concesiune dedicata marcii franceze, investitia ridicandu-se la aproximativ 3 500 000 euro. Avand de o suprafata de 6 600 mp, noua locatie dispune, pe langa show room, de ateliere de service, mecanica si caroserie, linii moderne pentru Inspectia Periodica.

De asemenea, tot in noua locatie functioneaza Renault Business Center – un serviciu specializat dedicat clientilor de flote si vehicule utilitare – precum si Centrul de Vehicule de Ocazie.

Noul site deschis de Auto Europa este cel de-al treilea punct de vanzare al dealerului timisoarean (doua in Timisoara si unul in Lugoj ) si cel de-al 39-lea din intreaga retea Renault din Romania.

Auto Europa are o echipa de peste 300 angajati si a vandut din 2001 si pana in prezent peste 3 500 vehicule Renault. Auto Europa este in acelasi timp dealer Dacia si Nissan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.