Final de cursa: accidente si spectacol total!

Ultima zi a Bucharest Challenge a marcat mai multe momente de exceptie, de la vizita Presedintelui Romaniei si cea a echipei Dinamo, pana la o suita rar intalnita de accidente de cursa, datorate ploii capricioase. Nici romanii victoriosi nu pot fi ignorati, succesele lor valorand mult mai mult, in conditiile in care toti, fara exceptie, se afla la prima participare in aceasta competitie.

Cursa mare, etapa a III-a in Campionatul Mondial FIA GT a avut ca invingator cel mai scump automobil al concursului, un Maserati MC 12, pilotat magistral de doi italieni, Andrea Bertolini si Andrea Piccini. Pe pozitia secunda, la circa 40 de secunde in urma invingatorilor, s-a situat un Lamborghini Murcielago, pilotat de team-ul Bouchut/Muecke. Locul al treilea a fost ocupat tot de un Maserati MC 12, echipaj Montari/Ramos, sosit la un minut in urma liderului.

Noua echipaje au abandonat dupa o serie spectaculoasa de accidente, care au facut deliciul publicului spectator. Pilotii au apreciat in mod deosebit rapiditatea cu care echipele de interventie mixte ACR/organizatori au degajat pista de concurs, subliniind in mod repetat acest aspect, dupa incheierea cursei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.