Dacia partener oficial al Turului Ciclist al Romaniei

Dacia este partener oficial al celei de-a 44-a editii a Turului Ciclist al Romaniei, care se va desfasura in perioada 23 iunie – 1 iulie 2007. In aceasta calitate, Dacia va pune la dispozitia organizatorilor competitiei o flota de 30 de automobile Dacia Logan berlina, MCV si VAN.

Vehiculele vor fi utilizate atat de catre cele 15 echipe participante, cat si pentru transportul oficialilor, al membrilor juriului si al reprezentantilor media.

Caravana oficiala va parcurge, de-a lungul celor opt etape ale competitiei, un traseu de peste 1100 de kilometri. Startul va fi dat pe 23 iunie, la Pitesti, concurentii urmand sa treaca ultima linie de sosire la Botosani, in data de 1 iulie. Printre cei aproape 100 de participanti la competitie se numara, alaturi de ciclisti din Romania, si reprezentanti din alte noua tari (Grecia, Germania, Moldova, Albania, Bulgaria, Ucraina, Olanda, Serbia si Turcia).

Parteneriatul incheiat de Dacia cu Federatia Romana de Ciclism in derularea editiei din acest an a „Turului ciclist” ilustreaza atasamentul pe care cea mai populara marca romaneasca il manifesta fata de competitia sportiva de performanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.