O bijuterie in mainile “Briliantului”

“Copilul teribil” al fotbalului romanesc se va putea destinde la volanul unei masini, pe masura talentului sau. Adrian Mutu va primi, luni, din partea firmei Cardinal Motors un Audi S8, unicat in Romania, cu dotari care se regasesc exclusiv pe masina vedetei. Astfel, o adevarata bijuterie a tehnicii va fi in mainile “Briliantului”.

Evenimentul va avea loc la Palatul Mogosoaia prilej pentru care Cardinal Motors a pus la dispozitia lui Adrian Mutu un avion particular pentru deplasarea din Italia. Imagine a firmei Cardinal Motors, Adrian Mutu este un fan mai vechi al celebrei marci Audi, el “testand” pana acum si modelul Audi Q7, oferit anul trecut in cadrul debutului colaborarii dintre Cardinal Motors si internationalul roman.

Cardinal Motors, dealer Audi si Volkswagen in judetul Constanta si dealer Volkswagen in judetul Prahova, a optat, in acest an, pentru un Audi S8 in valoare de 160.000 euro, deoarece considera ca se potriveste perfect temperamentului si personalitatii jucatorului roman, modelul fiind definit de specialisti drept combinatia ideala intre lux si sportivitate.

Special pentru fotbalistul cu milioane de fani in toata lumea, masina a fost echipata cu o serie de elemente extrem de performante ce combina functionalitatea cu designul intr-o masina captivanta. S8-ul de culoare neagra pe care il va conduce Adrian Mutu are in dotare printre altele: frane ceramice, un sistem audio Bang&Olufsen in valoare de peste 7.400 de euro, DVD changer si monitoare montate in tetierele din fata. Toate aceste dotari fac din aceasta masina o dovada concreta a excelentei in design, a calitatii si exclusivitatii marcii Audi.

Modelul S8 imbina subtil tehnica si eleganta. Motorul de 5,2 l ofera raspuns instantaneu la accelerare si propulsie, astfel ca masina ajunge la viteza de 100km/h in doar 5,1 secunde. Tractiunea integrala permanenta Quattro® si suspensiile Sport ofera modelului Audi S8 o stabilitate exceptionala.

Daca motorizarea indeamna la o ”cursa sportiva”, dotarile de interior sunt cele care ofera placere si relaxare: piele fina, scaune confortabile, sistem audio de ce mai inalta calitate, climatizare in patru zone, sistem ”one touch memory”, care recunoaste amprenta soferului la pornirea motorului si permite apelarea setarilor individuale – o calatorie deosebita intr-un decor perfect.

Evenimentul in cadrul caruia Adrian Mutu va intra in posesia limuzinei va avea loc luni, 28 mai, incepand cu ora 14.00, la Palatul Mogosoaia.

No Responses

  1. deny says:

    pe dracu x5

  2. Babanu says:

    fan mai vechi a marcii audi… de unde scoateti asta fratilor??? ca doar el o condus doar X5 si 6 pe langa Porsche-uri si Astonuri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.