Lansare Audi A5 in Romania

Porsche Romania, importator Audi, a lansat in Romania cel mai nou model al marcii: Audi A5. Coupe-ul sportiv cu un design semnat Walter da Silva este dotat cu motorizari de top dintre care remarcam benzina 3.2 FSI, 265 CP si dieselul V6 3.0 TDI, 240 CP. Versiunea sportiva S5 este animata de un motor V8 4.2 FSI ce dezvolta 354 CP. Preturile pentru Romania sunt intre 45.220 si 57.700 euro cu toate taxele incluse

Lansarea propriu-zisa a fost onorata de un public numeros, peste 500 de invitati dorind sa vada noul model in realitate – reprezentanti de seama din mediul politic romanesc, high life-ul si show-biz-ul Bucurestiului, media si clienti Audi.

Seara a debutat cu prezentarea video a modelului A5, un film fiind proiectat pe un ecran imens amplasat desupra piscinei in jurul careia s-a desfasurat intreg evenimentul. A urmat apoi discursul lui Brent Valmar, directorul general al Porsche Romania care le-a vorbit invitatilor despre Audi si valorile acestei marci.

Designul noului model A5 este impresionant, asa ca autorul acestuia, italianul Walter da Silva a povestit prin intermediul unui film cum a fost inspirat de Italia natala si de mostenirea Audi in a creea liniile fluide si atragatoare ale noului Audi A5. Walter da Silva este seful departamentului de design Audi.

Geroge Sanduleac, brand manager Audi Romania, a luat apoi cuvantul pentru a prezenta noul model. Seara a fost, apoi, pigmentata de dansul trupei AEROS. In final si-a facut aparitia si vedeta serii: noul Audi A5. Noul model a aparut printr-o perdea de fum si s-a prezentat invitatilor. Nu mai putin de patru exemplare au fost la dispozitia celor prezenti.

Pe langa cel mai nou model Audi, numerosii invitati au putut admira expozitii ale unor produse premium. Acestea au fost aranjate in insule, cei prezenti putand viziona produse premium al caror desing este deosebit. Nume ca Bang&Olufsen, ….., au fost prezente.

Seara a fost incheiata de un concert live Alexandrina Hristov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.