Nou concesionar AutoItalia la Valcea

AutoCalabria, al 25 –lea concesionar din reteaua AutoItalia Group, isi deschide portile la Ramnicu Valcea. Incepand cu 19 septembrie 2007, la Ramnicu Valcea, va functiona un nou distribuitor autorizat al marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia si SsangYong, reprezentand al 25-lea concesionar din reteaua nationala AutoItalia Group.

Rezultat in urma unei investitii de peste 1.000.000 de Euro, complexul integrat de servicii auto AutoCalabria dispune de o suprafata construita (inclusiv parcari) de 3600 mp, dintr-un teren total de 7600 mp, si este situat pe Str. Stolniceni nr. 246.

Suprafata showroom-ului este de 514 mp la care se adauga circa 1050 mp pentru spatii de servicii care gazduiesc activitati standard de service, precum si stand directie, stand frana-suspensie si stand vulcanizare. La dispozitia clientilor va sta o echipa de tineri calificati si, pentru inceput, nu mai putin de 7 masini de drive-test, reprezentand fiecare marca.

Noul complex face parte dintr-un amplu proiect al AutoItalia Group ce vizeaza, pe langa cresterea numarului de concesiuni, aspectul calitativ si de imagine al intregii retele. Este vorba despre un nou concept de design si functionalitate ce ofera clientului avantajul de a dispune de servicii de vanzare, consiliere tehnica si financiara, service si servicii conexe specifice domeniului auto, in acelasi perimetru, intr-un timp cat mai rapid si in conditii de profesionalism.

Numai in perioada 2004-2006 investitiile din reteaua AutoItalia Group s-au ridicat la peste 10.250 000 Euro, iar in 2007 valoarea totala a investitiilor va fi de cca 14.800 000 Euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.