KIA Ceed Kicker

In cadrul Salonului International Auto Bucuresti 2007, Falcon Electronics a relansat linia de sisteme audio pentru automobile Kicker. Relansarea a fost sustinuta de expunerea a doua masini demo cu produse audio Kicker. Tuningul pentru KIA Cee’d a fost realizat integral de specialistii de la Falcon Electronics, atat din punct de vedere al conceptului, cat si al executiei.

KIA Cee’d este cea de-a treia masina „tunata” de Falcon Electronics. Pentru realizarea masinii, care a fost gata intr-un timp record, s-au folosit produse Kicker si Sony.

Portbagajul masinii a fost modificat si in interiorul sau a fost instalata incinta acustica, alcatuita din doua subwoofere si trei amplificatoare, toate „semnate” Kicker. Recunoscuti ca promotori ai stilului de viata „Living loud”, Kicker a conceput o linie de produse audio care intr-adevar iti zguduie masina.

Kia Cee’d realizata de Falcon a fost echipata cu un set de subwoofere Solo Baric L7, care se remarca in primul rand prin forma patrata. Cei de la Kicker sunt inventatorii subwoofer-ului patrat si au demonstrat ca acesta este mai puternic si mai eficient decat unul rotund, datorita suprafetei mai mari pe care o are membrana. In plus, Solo Baric L7 are si o suprafata de prindere special conceputa pentru a suporta o putere mare.

Ca unitate centrala de bord a fost aleasa Sony W 1, un sistem de divertisment video, cu ecran de 7″ si capabil sa redea cele mai populare formate video si de muzica: CD, DVD, SACD, Windows Media Audio, mp3 si JPEG. Tot marca Sony este si monitorul LCD montat in spatele masinii.

Pentru amplificarea sistemului s-au folosit trei aparate: un amplificator ZX 1500.1 si doua amplificatoare ZX 650.4 de la Kicker. La toate acestea se adauga 8 seturi de difuzoare montate in interiorul masinii, patru dintre ele numai pe portiere. Kia Cee’d are o putere de 3000 de wati.

Kia Cee’d Kicker pe scurt:
Pret total: 15.000 de euro
Pretul componentelor: 10.000 de euro
Pretul manoperei: 5000 de euro
Putere: 3000 de wati

Componente:
8 seturi de difuzoare Kicker SS 65.2
2 subwoofere Kicker Solo Baric L7
1 amplificator Kicker ZX 1500.1
2 amplificatoare Kicker ZX 650.4
1 unitate de bord Sony XAV W1
1 LCD Sony KDL 26S2030

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.