“ABS Plus” si “Easy”: serie limitata Logan

Incepand cu luna aprilie 2007, gama Logan dispune de doua serii limitate: Logan ABS Plus si Logan Easy. Cu un raport pret/echipamente atractiv, cele doua serii limitate ofera pasagerilor un plus de siguranta si confort.

Dacia lanseaza doua serii limitate pentru intreaga gama Logan: Logan ABS Plus si Logan Easy. Vehiculele gamei Logan beneficiaza de accesorii noi si echipamente de siguranta asteptate de clientii din Romania, care se afla in cautarea celui mai avantajos raport pret/echipament.

Seria limitata Logan ABS Plus este disponibila din aceasta saptamana in toata reteaua comerciala Dacia. Construita pe baza versiunii berlina, Préférence, Logan ABS Plus este echipata cu ABS, proiectoare de ceata (in serie) si airbag-uri laterale (optional). In plus, clientii pot beneficia, la preturi speciale, de aer conditionat si radio CD, optional.

Seria limitata Logan Easy va fi comercializata incepand cu 9 aprilie 2007 la toate punctele de vanzare Dacia din Romania. Conceputa pe baza versiunii Laureate, Logan Easy este dotata in serie cu trei tipuri de accesorii: pentru protectie (alarma, kit radar de recul), pentru confort (cotiera centrala, covorase de cauciuc) si pentru design (ornament pentru esapament). Un alt atu il reprezinta dotarea in serie cu radio CD MP3 Blaupunkt.

Toate vehiculele comercializate din gama Dacia Logan respecta exigentele reglementarilor Euro 4. Seriile limitate Logan Plus si Logan Easy vin sa completeze oferta Dacia, raspunzand astfel unei categorii semnificative de clienti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.