Al 12-lea showroom Daewoo in Bucuresti

S.C. Prestige Impex ’97 S.R.L. a inaugurat vineri, 30 martie 2007, un showroom Daewoo in Bucuresti, str. Turnu Magurele nr. 66 – in cartierul Berceni – numarul showroom-urilor de care dispune Daewoo Automobile Romania S.A. in Bucuresti ridicandu se, astfel, la 12. Cu o suprafata de peste 400 mp, noul showroom Daewoo este cel mai mare din Bucuresti.

Lucrarile pentru constructia acestuia au inceput la sfarsitul anului trecut, dupa ce Prestige Impex ’97 a devenit al 10-lea dealer Daewoo din Bucuresti, iar investitia necesara s a ridicat la circa 5 milioane euro.

La aceeasi locatie dealerul dispune si de o unitate de service, insa principalul service este situat in strada Gilaului nr. 7C, in apropierea showroom ului. Cu 65 posturi de lucru si 110 tehnicieni si o suprafata de peste 6.000 mp, acesta este la randul sau cel mai mare din Bucuresti.

In noul showroom sunt expuse si pot fi achizitionate toate modelele de autoturisme Daewoo, inclusiv cel mai nou dintre acestea – Matiz Euro 4, lansat pe piata in urma cu doua saptamani. In Bucuresti se realizeaza in prezent circa o treime din vanzarile de autoturisme Daewoo din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.