Devalorizare minima pentru BMW

Revista germana AutoBild a desemnat premiile „Wertmeister” pentru automobilele care isi pastreaza cel mai bine valoarea. Pentru al doilea an consecutiv podiumul este ocupat integral de modele ale grupului BMW.

Revista germana „Auto Bild”, cel mai citit magazin auto din Europa, a decernat premiile „Wertmeister 2008” pentru automobilele cu cea mai mica devalorizare. Aceasta distinctie a ajuns deja la al cincilea an de decernare.

Pentru al doilea an consecutiv podiumul a fost ocupat de trei modele BMW Group, cu MINI Cooper pe prima pozitie, urmat de MINI Cabrio si BMW X5. Alaturi de aceasta perfomanta BMW320i, BMW X3 2.0d si BMW 520 Touring s-au clasat in top trei in segmentul corespunzator.

Studiul a fost realizat de revista germana impreuna cu institutul Bähr & Fess Forecasts si isi propune sa ofere suport in formarea unei decizii de cumparare. Cercetarea s-a bazat pe o gama foarte larga de informatii care a inclus: pret, imaginea marcii, teste, prognoze privind dezvoltarea pietei si evolutia economic, evaluarea concurentei.

“Automobilele care obtin punctaje bune aici, sunt o investitie pentru cumparatori”, explica publicatia AutoBild importanta acestor dinstinctii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.