Operatiune de service pe vehiculele Logan berlina

Dacia va realiza o operatiune de service prin care clientii sai vor beneficia, cu ocazia viitoarei revizii a vehiculelor lor, de ultimele evolutii tehnice aplicate in uzina. Aceasta interventie vizeaza numai modelele Logan Berlina produse pana la sfarsitul anului 2006.

Aceasta operatiune (injectarea suplimentara de ceara protectoare in anumite portiuni ale caroseriei) va permite clientilor sa beneficieze, gratuit, de evolutiile tehnice in scopul imbunatatirii protectiei vehiculelor lor, in special impotriva agresiunilor provocate de vremea nefavorabila.

Asa cum este prevazut in carnetul de intretinere si in garantia anticoroziune de sase ani, Dacia va proceda, de asemenea, cu ocazia viitoarei revizii a vehiculelor, la un control anticoroziune si va efectua interventiile care se vor dovedi necesare. Preocupata permanent de calitatea vehiculelor sale, Dacia a constatat, in cateva cazuri, prezenta unor puncte de oxidare in pasajele rotilor din spate ale anumitor vehicule Logan berlina.

Aceste puncte de oxidare localizate sunt legate de patrunderea apei prin pasajele rotilor spate ca urmare a unor operatiuni imperfect realizate in cursul procesului de fabricatie (aplicarea de mastic si/sau pozitionarea unui obturator). Actiunile corective au fost deja aplicate in uzina pentru asigurarea celei mai bune calitati de fabricatie, mai ales in momentul aplicarii de mastic, operatiune care necesita dexteritate.

Aceste dispozitii vor fi confirmate prin scrisori adresate clientilor vizati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.