Centru Vanzari si Service Mercedes Benz

Ziua de 25 ianuarie va deveni o zi importanta pentru toti pasionatii de automobile. Este ziua cand se va deschide oficial cel mai mare Centru Autorizat de Vanzari si Service: Mercedes Benz, din Romania dar si din Europa de Est. Noul centru are o suprafata de 45.500 metri patrati si se va deschide in orasul Baia Mare.

Investitia este realizata de catre unul dintre cei mai importanti importatori de piese auto din Romania, ATP-Exodus, si se ridica la suma de aproximativ 20 de milioane de Euro.

“Decizia de a deschide noul Centru Autorizat Mercedes-Benz la Baia Mare a fost luata din 2 motive: in primul rand aici se afla sediul central al companiei noastre, ATP-Exodus, si am dorit sa incepem acest nou proiect in acelas oras de unde am pornit si aceasta afacere de succes iar al doilea motiv este locatia regionala – Transilvania, care in ultimii 10 ani a avut o crestere economica remarcabila, care a dus bineinteles si la cresterea puterii de cumparare.” afirma Mircea Cirt, Director General, ATP Exodus.

Deschiderea oficiala va fi pe data de 25 ianuarie, iar pentru public pe data de 28 ianuarie. Evenimentul este pregatit cu mare fast, fiind asteptati oficialitati si reprezentanti din tara si strainatate:

„Va fi un moment cu totul special. Pregatirile au inceput inca din 2007, si suntem siguri ca va fi o zi speciala pentru Baia Mare dar mai ales pentru toti pasionatii de automobile. Am reusit sa aducem cele mai noi modele Mercedes care se afla pe piata. In plus, pastram pentru eveniment si un element surpriza. ” sustine Mircea Cirt.

Constructia noului Centru Autorizat de Vanzari si Service Mercedes-Benz s-a realizat intr-un timp record, avand in vedere suprafata si dotarile ultra moderne. Lucrarile au inceput in martie 2007 si s-au terminat in ianuarie 2008. Serviciile oferite vor fi service, caroserie vopsitorie si bineinteles vanzare masini si piese de schimb.

ATP-Exodus a devenit intr-un timp foarte scurt unul dintre cei mai mari playeri pe piata importatoare de piese auto pentru turisme utilitare, camioane si autobuse din Romania. In mai putin de 10 ani a reusit sa atinga o cifra de afaceri de peste 40 de milioane de Euro, estimand pentru 2007 o crestere de 46% fata de anul 2006. In momentul de fata ATP Exodus are 500 de angajati si 39 de filiale in intreaga tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.