Renault lanseaza in Romania Renault Business Solutions

Incepand din aceasta luna, Renault pune la dispozitia clientilor sai de flote serviciul Renault Business Solutions. Acest serviciu dedicat societatilor ofera: solutii de finantare si inchiriere pe termen lung cu servicii incluse, contracte de intretinere, pneuri,vehicule de inlocuire, servicii de asigurare, asistenta rutiera prin cele 70 echipaje de intretinere la nivel national si preluarea flotei de vehicule.

De asemenenea, Renault Business Solutions ofera o gama de de vehicule utilitare si carosate adaptate activitatii desfasurate de clientii profesionali.

„Pe masura ce economia Romaniei se dezvolta, clientii nostri profesionali devin din ce in ce mai exigenti, iar asteptarile lor din ce in ce mai mari. Renault Business Solutions ii ajuta sa isi eficientizeze munca, sa castige timp, iar principalul lor instrument de lucru – flota de vehicule – sa fie intotdeauna in cea mai buna stare de functionare.”, a declarat Jacques Daniel, director comercial Renault Romania.

In acelasi timp, clientii Renault Business Solutions beneficiaza, prin intermediul RCI Leasing Romania IFN si RCI Finantare Romania, de raspuns rapid la cererea de finantare prin leasing financiar sau operational, avans redus, dobanda negociabila si perioada de finantare flexibila, adaptate nevoilor propriilor afaceri.

Renault pune la dispozitie cea mai densa retea nationala de dealeri, cu peste 40 de puncte de vanzare, 35 de unitati Service si 9 unitati Renault Business Center. ( Un Business Center asigura facilitati clientilor profesionali ).

Renault este pentru cel de-al noualea an consecutiv, lider pe piata autovehiculelor de import cu peste 32 000 de unitati comercializate in anul 2007, 40% dintre acestea fiind achizitionate de catre clientii profesionali.

Pentru mai multe detalii si calculator de finantare:www.renault-business.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.