Primul card 3 in 1 de pe piata auto romaneasca

Renault Romania lanseaza in premiera nationala, Cardul Renault – un serviciu financiar unic si inovativ adresat actualilor posesori si noilor clienti Renault. Cardul este emis in parteneriat cu BRD Finance si Renault Credit International (RCI).

Cardul 3 in 1, creat special pentru a le rasplati fidelitatea clientilor Renault, poate fi utilizat drept:
– card de credit,
– instrument de acces la reduceri si avantaje in reteaua de service Renault,
– card de fidelitate

Posesorii cardului vor beneficia de reduceri de preturi pentru piese si/sau servicii in reteaua Renault si de acumularea de puncte de fidelitate in functie de suma cheltuita si de locul cumpararii. Mai mult, acestia vor fi informati cu privire la promotiile viitoare in avanpremiera.

Cardul ofera 2 avantaje cheie permanente: reducere de 10% la orice revizie efectuata in reteaua Renault, platita cu Cardul Renault, si deplasarea gratuita Renault Asistenta.

Cu o limita maxima de credit de 15.000 RON si cu o dobanda lunara de 2,2%, Cardul Renault poate fi folosit pentru orice plata la un terminal POS si pentru retrageri de numerar de la bancomatele care afiseaza sigla MasterCard, atat in tara, cat si in strainatate. Se pot efectua si plati prin Internet. Purtand sigla MasterCard, cardul se emite gratuit, iar in reteaua proprie, Renault ofera posesorilor o perioada de gratie de pana la 47 de zile, cu costuri 0.

Pentru platile efectuate cu acest card – atat in reteaua Renault, cat si in afara ei, clientii vor acumula puncte de fidelitate care pot fi utilizate pentru achizitionarea unor produse din catalogul special Renault. Pentru platile realizate in reteaua Renault, se va acumula un numar dublu de puncte de fidelitate.

Obtinerea acestuia implica un efort redus din partea clientului, care va primi acasa oferta de card. Acesta va trimite un minimum de documente necesare in plicul ramburs. Gestionarea utilizarii sale va fi deosebit de facila, deoarece posesorii cardului Renault vor primi lunar un extras de cont care va include detalii cu privire la tranzactiile efectuate si la punctele acumulate, dar si informatii in avanpremiera despre viitoarele promotii.

Pentru asistenta sau pentru mai multe detalii, posesorii cardurilor Renault vor avea la dispozitie o linie telefonica dedicata, disponibila 7 zile din 7, 24 din 24 de ore.

Cardul Renault reprezinta o premiera pe piata auto din Romania, aceasta fiind a treia tara in care grupul Renault lanseaza acest produs, dupa Franta si Italia. In Germania urmeaza sa fie lansat in luna martie.

Parteneriatul Renault Romania, BRD Finance si Renault Credit International (RCI) s-a creat din dorinta de a pune la dispozitia clientilor Renault accesul la servicii dedicate, promotii exclusive si suport financiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.