Clio Cosmopolitan, doar pentru fete!

Seria speciala a modelului Renault Clio, cunoscut si apreciat deja pentru confortul sau, a fost realizata in colaborare cu renumitul designer Venera Arapu. Eleganta si personalitatea insotesc feminitatea intr-o maniera armonioasa si incantatoare, care se recomanda Clio Cosmopolitan.

Dincolo de design, performante, confort sau pret, automobilul pe care ti-l doresti trebuie sa te reprezinte. Sa iti ofere senzatia ca a fost creat special pentru tine, depasind toate standardele. Renault materializeaza acest concept prin seria speciala Clio Cosmopolitan, atinsa de talentul designerului roman Venera Arapu.

Atinsa si chiar insufletita, pentru ca husele create pentru tetierele Clio se asorteaza cu… consola centrala a plansei de bord si cu bagheta plansei de bord. Culoarea? Bleu ciel, o invitatie la serenitate, aceea pe care o vei regasi si la esarfa, geanta si umbrela deasemenea semnate Venera Arapu.

Designul exterior, modern si atragator, se remarca de data aceasta si prin badge-ul 3D “Cosmopolitan”. Alaturi de spatiul generos si de insonorizarea excelenta, confortul interior este sustinut de o echipare generoasa, care cuprinde airbagurile frontale pentru sofer si pasager, proiectoarele de ceata, volanul si schimbatorul imbracate in piele, tabloul de bord cu insertii cromate, manerele interioare de usi cromate, instalatia audio cu CD si MP3, geamurile electrice. Acestora li se adauga si vopseau metalizata.

Clio Cosmopolitan ofera clientelor posibilitatea de a alege intre doua motorizari. Versiunea pe benzina cu cilindree de 1,2 litri dezvolta 75 cai – putere, consumand in medie doar 5,9 litri la suta de kilometri.

Iar pentru cine face calculele la… mai multe sute de kilometri, varianta diesel 1,5 dCi consuma, atentie, 4,5 litri la suta! Continuand cu cifre mici, pretul incepand de la 9 800 euro fara TVA (10199 euro cu TVA).

Important: in portbagajul de 288 litri incap multe cumparaturi, astfel incat programul de shopping sa poata fi extins. Iar butonul acela simpatic este pentru farurile de ceata, prezente in dotarea Clio Cosmopolitan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.