Volkswagen sponsorizeaza Jocurile Olimpice din 2008

Peste 10.000 de atleti din peste 200 de tari vor concura la Jocurile Olimpice de la Beijing intre 8 si 24 august 2008. Sportivii vor concura pentru medaliile de aur, argint si bronz in cadrul a 28 de discipline. Volkswagen sustine Comitetul de Organizare a Olimpiadei de la Beijing, ca sponsor national principal. In calitate de partener exclusiv din industria auto, Grupul Volkswagen va oferi Comitetului de Organizare o flota de 6.000 de autovehicule, dintre care 4.350 sunt modele Volkswagen.

Volkswagen sustine si Stafeta Internationala a Tortei, o flota vasta de autovehicule insotindu-i pe purtatorii tortei din Grecia pana in China. Volkswagen s-a implicat ca sponsor mondial al Comitetelor Olimpice Nationale din Algeria, Grecia, Irlanda, Croatia, Olanda, Elvetia si Slovenia. Compania din Wolfsburg va avea pe perioada Jocurilor Olimpice un stand in Satul Olimpic, iar marca Volkswagen va fi prezenta cu doua modele intr-un pavilion de 2.000 de metri patrati, sub sloganul „Prezent si Viitor”.

Pentru prima data in istoria Jocurilor Olimpice, acest eveniment sportiv va avea loc in Republica Populara Chineza, unde sunt asteptati patru milioane de vizitatori. Participarea ca sponsor national principal este o componenta importanta a strategiei Grupului Volkswagen de a-si face simtita prezenta cu succes pe cea mai importanta piata de autovehicule din Asia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.