S-a deschis primul Centru Rombat din Romania, la Ramnicu Valcea

Rombat, cel mai mare producator de baterii auto din Romania, a deschis azi 10 aprilie, in Ramnicu Valcea, primul Centru Rombat din tara. Investitia se ridica la suma de 350.000 de Euro si a fost realizata de compania Rombat impreuna cu distribuitorul local autorizat Romprioxim.

Serviciile oferite cuprind atat vanzarea en gros de baterii auto cat si serviciul de schimbare si verificare a bateriei auto, serviciu care de altfel este oferit gratuit.

“Cerinta pentru bateriile Rombat a crescut in ultimii ani extrem de mult. Acest lucru ne-a determinat sa realizam aceasta investitie pentru a fi mai aproape de client, oferindu-i un serviciu mult mai rapid si mai ales profesionist. Speram ca pana in 2009 sa deschidem in cele mai importante orase din tara astfel de centre.

In aceasta luna vor fi terminate centrele din Deva si Iasi urmate de cele de la Craiova si Brasov, in lunile urmatoare .” sustine Elena Sava, director marketing Rombat.

Constructia noului Centru Rombat este de 360 mp si cuprinde un show-room modern, un depozit cu o capacitate de 8000 de baterii si un service auto, unde clientii pot beneficia de un service rapid pentru instalatia electrica a autovehiculului si service integral pentru baterie.

Ramnicu Valcea este primul oras din tara unde se deschide un astfel de Centru Rombat. “Piata de profil din zona Ramnicu Valcea are nevoie de aceasta investitie datorita cresterii tot mai mari a cererii de baterii Rombat din aceasta zona, unde piata potentiala si cea limitrofa este de cca 70.000 baterii auto pe an.” este de parere Liviu Beches, director Romprioxim, distribuitor autorizat Rombat.

Compania Rombat a inregistrat pe anul 2007 o crestere considerabila a cifrei de afaceri, de 48,5 milioane de Euro, cu 57% mai mult fata de anul 2006. Aceasta crestere economica intareste mai departe ascensiunea companiei din ultimii 5 ani, cand s-a inregistrat anual o crestere de cel putin 30%. Pana in 2010 reprezentantii companiei estimeaza ca cifra de afaceri sa ajunga la aproximativ 90 de milioane Euro.

Daca in tara pozitia companiei este clara, ocupand peste 55% din piata autohtona de baterii auto (fara Dacia), compania se orienteaza din ce in ce mai mult pe activitatea de export. In anul 2007 vanzarile la export au crescut cu 129%, iar printre tarile in care s-au exportat produsele Rombat se numara: Franta, Portugalia, Belgia, Bulgaria, Italia, Germania, Austrita, Moldova, Grecia (new entry in 2007) si altele, dintre care Franta a fost pe primul loc.

No Responses

  1. GHD IV hair straighteners says:

    20091218C1HYZ
    This GHD IV Styler Pure is everywhere!? It has just blown up!? Here¡¯s the video for ¡°4 Minutes¡± by Madonna, Justin Timberlake and Timbaland.? I like it Women GHD IV straighteners but I just don¡¯t want to hear it every three seconds on the radio or some hair commercial. Technorati Tags: madonna,justin timberlake,timbaland,video,watc-h,4 minutes,madonna 4 minutes video Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.