5 ani de Mitsubishi Motors in Romania

M Car Trading, Distribuitorul General pentru Mitsubishi Motors in Romania a sarbatorit la inceputul lunii martie, 5 ani de existenta pe piata auto romaneasca.

Intr-un decor grandios, evenimentul organizat la Palatul Parlamentului, Sala Unirii, a fost completat de prezenta unor personalitati, care au facut onoare celor 600 de invitati prezenti, Dl. Osamu Masuko, Presedintele Mitsubishi Motors Corporation si Dl. Tim Tozer , CEO Mitsubishi Motors Europe.

Evenimentul a fost deschis de Razvan Mazilu cu “Madame Butterfly”, urmat de o prezentare sustinuta de Mihaela Radulescu reprezentand evolutia marcii nipone in cei 5 ani pe piata din Romania. Mihai Ivanescu, Directorul General M Car Trading, a avut placerea sa premieze dealerii si oamenii cu ajutorul carora Mitsubishi Motors a inregistrat succesele de vanzari si de imagine din ultimii ani.

In cadrul aceluiasi eveniment, in timpul unui spectacol unic al trupei Yamato “The Drummers of Japan”, a fost dezvelit modelul Mitsubishi Lancer Evolution, vector de imagine al marcii, o masina ce si-a dovedit fiabilitatea si calitatea de-a lungul timpului in Campionatul Mondial de Raliuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.