Complex multifunctional Toyota la Oradea

Primul centru multifunctional Toyota din Oradea a fost inaugurat luni, in prezenta dlui Thierry Dombreval – Executive Vice-President and Chief Operating Officer Toyota Motor Europe, a reprezentantilor Toyota Motor Europe, Toyota Romania, a intregii retele de distributie Toyota Romania si a partenerului Clasmotor .

Situat pe Calea Clujului, nr. 292A, noul centru de retail modern si performant ofera clientilor Toyota servicii integrate: showroom, service si piese de schimb.

Anul trecut, Toyota Oradea a vandut 352 de autovehicule Toyota, ceea ce a reprezentat o crestere a volumului de vanzari cu 92% comparativ cu 2006.
“Pentru anul acesta dorim sa oferim noi servicii clientilor nostri prin deschiderea acestui centru modern.

Realizat dupa cele mai inalte standarde internationale, complexul Toyota vine in intampinarea exigentelor in crestere ale consumatorului, dovedind inca o data ca pentru Toyota obtinerea satisfactiei depline a clientilor sai este o prioritate.

Investitia facuta aici este dovada angajamentului companiei de a oferi servicii complete la standardele Toyota, iar prezenta domnului Thierry Dombreval ne onoreaza si ne confirma inca odata interesul Toyota Motor Europe pentru dezvoltarea si perfectionarea retelei de distributie din Romania” a declarat Laszlo Kun, director general Clasmotor.

Noul centru 3S, are o suprafata de peste 2300 mp, din care 1000 mp de showroom, cu o capacitate de expunere a 25 de masini, unde actualii si potentialii clienti, indrumati de consultantii de vanzari, pot descoperi toate avantajele autoturismelor Toyota.

Service-ul are o suprafata de 525 mp si dispune de 7 lifturi, motoare de proba, tester pentru sistemul de franare, pentru directie si pentru suspensii, toate din cea mai noua tehnologie si la cele mai inalte standarde.

“Desi este o companie tanara pe piata auto romaneasca, Toyota Romania s-a dezvoltat an de an, ajungand astazi la o cota de piata de 3,5%, aflata in continua crestere. Nu ne dorim insa doar sa vindem masini ci si sa convingem potentialii nostri clienti ca milioanele de cumparatori din toata lumea care au achizitionat pana acum o

Toyota beneficiaza de o experienta unica la volan. Pentru Toyota Oradea si pentru toti partenerii Toyota Romania, satisfactia deplina a clientului reprezinta principalul obiectiv, catre care se indreapta toate eforturile noastre”, a declarat dl George Kyriazis, Director General Toyota Romania.

Clasmotor este partener Toyota in Romania inca din anul 2004. Noul centru 3S comercializeaza intreaga gama de autoturisme Toyota, autoturisme care imbina in mod armonios calitatea superioara, inovatia, fiabilitatea si confortul cu siguranta pasagerilor si protectia mediului.

Centrul multifunctional Toyota Oradea urmeaza celorlalti parteneri Toyota din zona de vest care si-au deschis centre tip 3S, Cluj, Timisoara si Baia Mare. Este al 9-lea complex TOYOTA de acest tip din tara si al doilea ca marime, dupa Toyota Bucuresti Nord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.