Leonard Doroftei este imaginea Cardinal Motors

Cardinal Motors a semnat un parteneriat de imagine cu Leonard Doroftei, primul campion mondial de box profesionist pe care l-a avut Romania. In baza acestui parteneriat, Doroftei va conduce un Audi Q7, pe care anul viitor il va schimba, la cerere, cu o alta masina din gama Volkswagen-Audi. Pe toata durata parteneriatului, Leonard Doroftei va conduce doar marci ale grupului Volkswagen-Audi.

Cardinal Motors l-a ales pe Doroftei ca vector de imagine dupa aceleasi criterii pe care le-a folosit si pentru Adrian Mutu. Leonard Doroftei este un boxer de exceptie, cel mai bun din istoria Romaniei, dar si un om cinstit, care isi iubeste familia si ale carui opinii sunt respectate de comunitatea sportiva.

Extrapoland la nivel de companie, putem spune ca valorile Cardinal Motors sunt similare: suntem performanti in industria auto asa cum a fost Doroftei in ring si ne dedicam satisfacerii clientului cu pasiunea cu care Leonard a boxat in primul rand ca roman.

Cariera lui Leonard Doroftei se intrepatrunde cu istoria Cardinal Motors intr-un mod interesant. In 1997, cand Leonard a trecut la box profesionist, Cardinal Motors inaugura showroom-ul Volkswagen din Constanta. In 2002, cand Doroftei l-a invins pe argentinianul Raul Balbi si a devenit campion mondial, Cardinal Motors semna contractul de dealer Audi.

In 2006, cand ploiesteanul deschidea afacerea care ii poarta numele si care acum este cel mai bine cotat pub din Ploiesti, Cardinal Motors infiinta divizia Autovehicule de Ocazie si compania Cardinal Leasing. Anul acesta este un nou moment de referinta atat pentru Cardinal Motors, cat si pentru Leonard Doroftei: campionul devine imaginea unor marci auto de prestigiu, iar Cardinal Motors inaugureaza showroom-ul Audi de la Constanta si porneste constructia service-ului Audi de la Ploiesti.

Info Parteneri

Leonard Dorin Doroftei are 38 de ani si este cel mai faimos boxer roman al tuturor timpurilor. La 16 ani a devenit campion national la juniori, dupa care a obtinut cinci titluri nationale la seniori si medalii de bronz la Jocurile Olimpice de la Barcelona si Atlanta. A fost campion mondial si european trei ani consecutiv, incheiand palmaresul de box amator cu 239 de victorii si doar 15 infrangeri.

In 1997, Doroftei trece la profesionism castigand 22 din cele 24 de meciuri disputate. Cea mai mare performanta a sa a fost in 2002, cand l-a invins pe argentinianul Raul Balbi si a devenit campion mondial profesionist la categoria semi-usoara a versiunii WBA. Doru are, asadar, meritul ca a pus Romania pe harta boxului profesionist, deschizand drumul spre performanta pentru alti boxeri romani.

Cardinal Motors a fost fondata in 1994, avand ca scop dezvoltarea unui business cu masini apreciate de romani: masinile germane. Din 2002, compania este dealer Volkswagen si Audi, avand complexuri showroom-service in Constanta si Ploiesti si desfasurand forte de vanzari in Tulcea si Slobozia.

Anul trecut, cifra de afaceri realizata din vanzari de masini si servicii post-vanzare a depasit 50 de milioane de euro, ceea ce situeaza Cardinal Motors in categoria companiilor de marime medie. Cu o prezenta constanta in fotbal, baschet, box si kick-boxing si avand ca vectori de imagine sportivi de notorietate internationala, ca Adrian Mutu si Leonard Doroftei, Cardinal Motors se prezinta publicului din Romania ca o companie de succes, 100% romaneasca, permanent in avantgarda businessului auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.